Selam ,
Zamanında isimtescilden domain alayım dedim 2 haftada anca reg ettirdim domainleri oda kavga dövüş. Bu domainlerden biride 3 karakter .Tc uzantılı idi biride mp3 kelimesi barındıran bir domain.Ve bana bu domainler için şöyle dediler. Firmamız mp3 kelimesi barındıran domainleri reg. etmiyor ayrıca .Tc uzantılı domainler 3 karakter olamaz. Bende şöyle dedim madem mp3 kelimesi yasak neden kurallarınızda bu geçerli değil ve madem .Tc üç karakter olamaz .Biz uzantı almaya kalktığımızda verdiği 3 karakter olamaz uyarısını onda vermiyor. Ve en sonunda öğrendimki mp3 yasak diye bir kuralın olmadığını .Tc uzantılı domainide kayıt ettirip sonrada iptal ettirdiklerini, Bana zorla başka domain almam konusunda ısrar ettiler paramı geri vermediler ve kredime eklediklerini söylediler en sonunda ferhat beyle görüştüm ve onlara bankaya soruşturma için talimat verdiğimi hizmetin bedelini aldığınız halde hizmet vermediğiniz için suç duyurusunda bulunacağımı belirttim.Şunu söylemeliyim sanırım isimtescilde 2 tane çalışan var birde ferhat beyin ortağı bir kadın var arada oda ilgileniyor(hiç anlamadığı halde), Çok büyük disiplinsizlik içerisindeler benden size tavsiye Godaddy'den şaşmayın sene sonu domainlerimi Goddady'e transfer edeceğim.