selamlar ben bu konunun burada oldugunu yeni gördüm,7 aylik emeklerimi ucuran olayi size anlatacagim,eger yöneticiler tarafsizligini koruyorsa lütfen mesaji silmeyiniz.

7 ay Okan(darxis) abim ile calistim askere gitti,bi video klip yayinladigim file hostingim vardi birde mp3 sitem icin mp3 lerin oldugu file hostingim,iki tane yani,ayin 14 ünde tam zamaninda parayi ödedim,Okan abim benden hic bir zaman paypal komisyonu almadi,bu kisi sanirim hanimi 2 dolar daha sitedigini dile getirdi,neyse aynen dedim mail ile özür dilerim hanim afendi hemen gönderiyorum ,gönderdim,aradan 1 gün gecti sitelerimin downloadlari kapatilmis hemde tamamen saatlerce ugrasarak indirdigim,bulmak icin kafami patlattigim videolarim gitmisti.Hem parasal kayba ugradim hemde ziyaretci kaybina,bana aciyan yokmu,ben hakkimi nerede arayacagim ben bu isten ekmek yiyorum.Kimse beni hakli bulmayacakmi??????Okan abi ve hanimina suana kadar hic bir zaman saygisizlik etmedim,param her zaman zamaninda yatti,nedir benim günahim,lütfen söyleyin arkadaslar nedir günahim,inan bana agladim hemde cok agladik 6 yasinda cocuk gibi hüngür hüngür agladim.Ne olacak simdi?Herkezin durumu farkli benim hayatim kaydi.Ayrintilara girsem neler cikar.

Allahiniz varsa yöneticiler yalvariyorum silmeyin,sesimi duyurma imkani birakin bana,sizden baska ümidim yok,20 defa mail attim bir defa yanit alamadim,belki buraya o yetkililet gelirde benimle özelden irtibata gecerler.Yalvariyorum size silmeyin.

saygilar sunarim