Merhaba;

Konuyu ilk sayfadan sonuna kadar okudum sunucuyu HTServers'tan edinen arkadaş zaten UfukGedik'inde log için yayınladığı screende sormuş ve UfukGedik'te 2 gün diye belirtmiş sizin aklınıza gelmiyormu bu sunucu kapanabilir günü geldi geçiyor diye?

Bu sonuçta plesk falan yazılımsal proğramlar hata verebilir hele hele bu plesk taşınamamıştır birşey olmuştur 1haftada sürebilir bu plesk herşey beklenir ondan sonuçta ödeme tarihi gelmiş UfukGedik sizi neden arasınki? Onca dedicated müşterisi var kimse aramaz esas arayacak bildirecek olan kişi varsada oda sizsiniz diyeceğiniz şu sunucumu taşıyamadılar epeydir ve tekrar ödeme zamanı geldi sen bunu uzat sitelerimde zaten taşınmadı aynı sunucuda duruyor verilerimin, sitelerimin gitmemesi için zaten uzatıcam zorunluyum sen uzat ben sana şu tarihte vereceğim desen UfukGedik uzatırdı çünkü ucunda epey veri varmış ama siz onuda yapmamışsınız 2 kontör çokmu diyorsunuz hangi iş arasında arayacakki zaten arasada arama zorunluluğu yokki hele hele epey site ve yedekler varsa hiçbir yedek sunucuda bırakılmamalı bırakılsada ek kopyası olmalı başka yerde nedeni sunucu kapanması yerine disk'te yanabilirdi elektronik alet...

UfukGedik üzerine düşenleri yapmış siz arasaydınız yada ticket açsaydınız , yada p.m atsaydınız mail atsaydınız arkadaş uzatıcam ama şu tarihte yollucam dedinizmi? Bu dediğim yolların hepsini deneyipte kapandıysa haklısınız ama bu durumda haksız gözüküyorsunuz.
Ayrıca kim olsa UfukGedik'in yaptığını yapardı çünkü sizden haber gelmemiş arkadaşım sen bunu uzat ben ödücem diyip siz bunu haber vermezseniz bi haber gelmezse UfukGedik kafasına göremi uzatıcak hayır sizden haber gelecekki öyle Neyse saygılar