arkadaslar isterseniz amerikadan uygun fiyaata laptop gonderebilirim size
turkiyeden 2. 3 sinif kalite laptop alacaginiza uzerine biraz daha koyun bence
windows vista isletim sistemli cure duo 2 islemcili veya AMD Turion 64x2 islemcili en az 120 gB hardiskli ve 1 gb ramli son model bir bilgisayar istemezmisiniz?
istanbuldan elden teslim ederim veya istanbul disi kargoyla gonderebilirim
eger bana simdi haber veririseniz 2 hafta sonra elinize gecicek sekilde gonderirim.
size uygun fiyata HP nini pavilion modeli DV2214 modeli AMD Turion 64x2
120 gB hard disc 1GB DDR 2 Memory Windows vista Home Premium
size KDV Dahil icinde 1250 $ a gonderebilirim ama bana 3 gun icinde bildirmeniz lazim onun disinda I pod olabilir veya digital camera olabiliir
Not: Su anda ben Amerikada oldugum icin istege gore kardesime gonderiyorum
ve size o teslim edicek. Kardesim Anadolu yakasinda Starbucks subesinin birinde mudur olarak calismaktadir herturlu irtibat adresini vermekteyim
gidip oradan teslim alabilirsiniz.Hicbir kuskunuz olmasin.bu sekilde cogu kisiye laptop satiyoruz arkadaslar bana ozelden pm atabilirsiniz. Herhangi bir isteginiz olursa size ona gore fiyat veririm (Turkiye sartlarindan cok cok uygun fiyat olaacgini garanti ederim) Istediginiz herhangi bir seyi hemen
gonderebilme imkanim yok ama irtibat halinde olursak yaklasik olarak zaman verebilirim.yukaridada dedigim gibi eger 3 gun icinde bana herhangi bir urun fiyati sorup almak isterseniz iki hafta icinde elinizde olur
para isinide su sekilde yapariz. baglantiya gectigim arkadasla eger herhangi bir urunde anlasirsak dig. camera olur laptop olur veya IPOD olur
size kardesimin isyerinin adresinin verririm ona gidip belirli bir kapora birakirsiniz eger size belirttigim tarihte elinize ulasmazsa gider parayi geri alirsiniz.Hem ben kendimi hemde siz kendinizi guvence altina alirsiniz.
dusunun tasinin karar verin