Kardeşim, Çeviri bizim işimiz demişsin ama kusura bakma ama açıklaman yanlış. Benim de mesleğim çevirmenlik.
GeoTargeting dediği şey Google Engine Optimization değil. Geo = Geography. Yani bu şu demek, Eğer sen Google'a TR'den bağlanırsan Google sana Türkçe gözükür. İngiltere'den bağlanırsan İngilizce'yi görürsün. Bu geotargeting olur.
1-bu profesyonel bir ceviri degil
2-cevirilerden bakarsan icine saka yollu seyler katmisim ozetini verip yorumlamisim
3-ingilizce ceviri ye tesekkur etmezken turkce cevirideki saka yollu takilmalara kulp takmissin
4-forumlarda sizin gibi insanlar da bulunuyor maalesef amerikan ingilizcesi zor anlasildigi icin cevirdim ve paylastim ama kim bilir baska ne hatalar arayipta bulamadiniz gittiniz geo yu google engine opt. yapmama takildiniz.
5-ilk once bir tesekkur ediniz profesyonel ingilizce ceviri icin sonra benim yorumlarimi elestirebilirsiniz.
6-ceviri bizim isimize takilmissin sizde ceviri sizin isiniz diyebilirsiniz!
birdaha soyluyorum Turkceye ceviri yaparken kendi dilimle yani profesyonel olarak cevirmedim bunu butun okuyanlar anlamistir saniyorum.ama ingilizcesi
adam ne dediyse onu yazdim.onu da elestirirsen sevinirim!ama burada degil pm veya msn de cunku konu dagilmasin.cok guzel bir makele.
konu disi yazdigim icin ozur dilerim butun okuyanlardan