Dostum bu yönden sponsorlara suç bulma türk insanı bedava reklam nasıl veririm diye araştırıyo veya reklam verdiği konuda 0.1$ dan yüksek vermiyo evet belki verenler var ama ender çıkıyor o reklamlarda...
Ayrıca sponsorları paylaşmıyoruz demişsin ben şuan şurada x sponsoru tık başı 1.5$ veriyo desem o sponsordan ay başında ödeme aldığımızda türk trafiğe ban geliyor...Birçok sefer denendi ve görüldü bunlar...Bizim türkler paylaşımı evet seviyorlar ama sadece okumayı ve uygulamayı paylaşmayı değil
Tamam haklısın ama asıl olayın özüne inmiyorsun dostum
Örnek veriyorum, benim 100.000$ param var, internet sektöründe yatırım yapacağım, mesela rapidhsare gibi bir sistem kuracağım. Ama kurmuyorum.. Para kazanacağıma eminim ama hükümetin yanlış politikaları yüzünden hiç bulaşmıyorum.
Şimdi adam gibi internete destek verilse kösteklenmese, ben 10.000$ a sistemimi kurarım, 30.000$ a reklam veririm, kalan parayıda proje gelişimi için kullanırım. o 30.000$ ı Türk WM ı bölüşür.Benim gibi düşünen 50 tane adam çıksa, hepimiz köşe oluruz. Ki eminim çıkacağına..
Ben bu yatırımı Türkiye için yapmam, yaparsam aptal derler. Çünkü yarın hükümet amca gelir siteyi bloklayıverir. Sende buzz gibi suyunu içer, ameleliğe devam edersin.. işte asıl sorun bu