Merhaba arkadaşlar,

Parayı o kadar çok seviyor, köşeyi hemen dönmek istiyoruz ki, sitemize gelen ziyaretçilerin tekrar girmesini ya da girmemesini umursamıyoruz.

Bir kaç gündür duyduğum bir müziği Google da arayp indireyim dedim.

xxxx - yyyyy

Allah var 20.000 sonucu gözümün önüne serdi, sağolsun. Baştaki bir kaç siteye biriyorum. "Mp3 indirin" diyor site sahibi, Buraya kadar herşey güzel "İndir" diyorum. Hemen popup açlıyor. Garanti, ya da herhangi bir sponsor banner çkıyor....

En iyisi Youtube'dan dinleyeyim diyorum. Giriyorum istediğim müziği izliyorum/dinliyorum.

Ondan sonra "neden siteme ziyaretçi gelmiyor. ya da şu siteye bak, şu kadar zirateçisi şukadar pr si war." diyoruz.
radmin'in dediği gibi pagerank gerçekten tek başına bir şey ifade etmiyor.

aslında çok güzel siteler de açyoruz ama sürekliliğini getirmiyoruz. Biraz hit aldktan sonra basyoruz reklamları

Hayır kendimizi herhangi bir ziyaretçi yerine koyarsak o sayfayı gördüğümüz zaman Alt+F4 , ya da üstten X yapacağımz kesindir. Çünkü ziyaretçimiz bizden herhangi bir hizmet almak istiyor. Ama biz ona reklamları veriyoruz,

"bakın alttaki linklere tklayın, yoksa indiremezsiniz" gibi bir kuralımız var o da iyi en azından tıkladıktan sonra indirebiliyoruz. Ya içeriği olmayan başka sitelerin db si ile geçinen diğer siteler ?

Lütfen kendinizi ziyaretçi yerine koyup sitenize onların gözüyle bakın.

*özellikle mp3 site sahipleri