Benim gay olduğumu söylemen için gay tavırları içinde olmam lazım ki bunu kanıt olarak gösterebilesin,benim öyle bi tavır içinde olmadığım belli ama senin bahsettiğim düşünceler içinde olduğunu düşünüyorum nedenide belli...

Peki Orhan'ın kendi düşüncesini söylemesi demişsin ne güzel değilmi özgürlük oh ne ala ne güzel !

Orhan'ın söylediği söz şu ''Türkler 1 milyon Ermeni ve 30 bin kürdü öldürmüştür''

Şimdi burda Türk'lere iftira atmıyormu onları lekelemiyormu ? Sen Türk olmadığın için seni lekelemez ama ben Türk olduğum için beni lekeler çünkü bu adam bana iftira attı ve benim katil olduğumu iddia etti. Yalanmıdır bu sence?

Gelelim fikir özgürlüğüne var sayalımki böyle bişey var o zaman kanıtla bunu,kanıtladıktan sonra al bunlar benim belgem buyrun de o zaman gel söyle bana.. Ama yok adamın derdi şu çamur at,izi kalsın !

Gelelim madem ifade özgürlüğünden yanasın ve Orhan'ın ifade özgürlüğü hakkı olduğunu düşünüyorsun bana bunu yanıtla Biri gelse güvenlik görevlilerinin sana dese ki, elinde hiç bir belge yokken,senin baban bir katil şunu şunu öldürdü ne yaparsın sen ? ha,tamam bu ifade özgürlüğünü kullanıyor mu dersin yoksa iftira atma mı dersin ? 1.dersende hll olsun,2.sini dersene