Site gayet güzel olmuş.
İlk gözüme çarpan, en alta eklediğiniz arşiv niteliğindeki linklerin rengi oldu.. Direk aklıma spam geldi inceleyince öyle olmadığını gördüm, onları daha belirgin bir renkte ve arşiv olduğunu belirterek yazarsanız daha hoş olacaktır.
Başarılar
O linkler fark ettiğiniz gibi siteye ait linkler google amca ile daha bir içili dışlı olmak için yapıldı Renk olayı dersen ben renk vermedim o renk temanın varsayılan rengi zaten amaç üye tıklasın değil google gelmişken ana sayfaya forum bölümünü görmeden gitmesin
Sitenin başlığı çok uzun. Biraz kısaltmanız gerekecek.
Kısaltırız

Sünnetçii neredesinn
Powered by Leo
Copyright ©2000 - 2007, Jelsoft Enterprises Ltd.
LinkBacks Enabled by vBSEO 3.0.0 RC8 © 2007, Crawlability, Inc.
LinkBacks Enabled by vBSEO 3.0.0 RC8 © 2007, Crawlability, Inc.
A vBSkinworks Design
Forum seo by vBulletin seo
SanalGenclik.gen.tr Hizmetleri
burayı anlamadım birde o kadar üye yeni açılan siteye girip üyemi oldu :O
Leo kardeşim ve ortağım Vbulletin konusunu ona bırakıyorum tüm işlerimde tema editlemeleri ona ait
Tema Arşivi - vBulletin Temaları , Joomla temaları , Smf temaları , Mk portal temaları , İpb temaları , Cep temaları un sahibi tema ve vBulletin üzerine kendine bu kadar güvenen kardeşin seninde olsun sende kullanırsın

Üye konusuna gelinde bu site o kadarda yeni değil aslen Pana filmle olan yakınlık sayesinde uzun zaman evvel actık siteleri ama sürekli bir geliştirme söz konusu idi.Dbyı ortak kullanıyorduk kurtlar vadisi ve ayrılık sitesi için Aynı yapımcı firma Aynı kanalın dizileri Aynı ekibin hazırladığı siteler çalıntı birşey yok yani.
site çok hoş ama turuncu sanki biraz soğuk tutmuş siteyi.
Valla ben kendi adıma hep sevmişimdir turuncuyu zevkler renk konusunda hep farklılıklargöstermiştir insanlar arasında normal karşılıyorum ama dizinin ana rengininde turuncu olduğunu katınca hesaba mantık ortaya çıkıyor sanırım renk seçimindeki.
nasıl destek aldınız hocam meraklandım ?
başarılar güzel olmuş site.
Öncelikle teşekkürler beğendiğiniz için Destek konusuna gelince Pana film ile ilk kurtlar vadisinden beri bir samimiyetim olmuştur ikinci kurtlar vadsiile bu samimiyet dahada ileri gitti diyebiliriz son anlaşmamıza göre bundan sonra yapacakları tüm yapımların İnternet alanındaki hayran kitlelerini buluşturma işi bana ait diyebiliriz.Diziler ile alakalı tümbilgiler tüm materyaller basından evvel bana ulaşır İlgili haberleri ve materyalleri ilk ben sunarım kamuoyuna bu kurtlar vadisiterördede böyle oldu ayrılıktadada hayat kavgamdada böyle olacak bir aksilik çıkmazsa bundan sonraki yapımlardada böyle olacak dişyebiliriz zaten
Ayrılık Dizisi Fan Club - Ayrılık Dizisi ayrılık ayrılık-dizisi ayrılık bölümler müzik müzikler mp3 fragman youtube görüntüler ayrılık dizisi resimler resim pana polat asala örgütü ermeni ayrilikdizisi ayrılıkdizisi ayrılık dizisi yorumlar ayrılık di domainin who is bilgilerine bakarsanız domain sahibinin aslen ana filmolduğunu görebilirsiniz.
Sanırım php konusunda çok yeteneklisin abi,joomlayı baya bir değiştirmişsin.Seo olayını nasıl yaptın biraz açıklayabilirmisin?
Joomla ile yapılamayacak iş yok denirdi inanmazdım

biraz kurcalayınca doğru olduğunu gördüm dediğin gibi biraz php bilgisi ile yapılacaklar sınırsıza yakın diyebiliriz. Joomlanında seo eklentileri var bazı eklentleri kullanmanızı engelliyor ama

örneğin normalde bölümleri ve fragmanları ayrı bir sekmede açabiliyordum seo dan evvel şu an açamıyorum ama açacam bir şekilde Fragman sekmesine tıklayınca acılan sayfada sadece fragmanı izletebiliyordum flv olarak Seo dan sonra Fragmana tıklayınca Foruma atıyor
bence çok güzel dizi sinema filmi havasında bu arada site güzel olmuş

yukarı logoyu yada üst kısmı tamamen resmli tarzı ile yapsan iyi olur bence hayırlı olsun başarılar
Onun çalışmaları hala devam ediyor Grafiker arkadaşımız güzel bişiler çıkaracaktır sanırım kısa bir zamanda onuda görebileceğiz.
Ayrıca Siteyi beğenen herkese kalpten teşekkürler.Yorumlara ve eleştirilere sonuna kadar açığız buyrun devam edin yorumlara.