Hepinizin yazısını tek tek okudum.Evet cogu haklı cogu değil.İlginç bir konu..
Öncelikle olayı ele bi kere alın. Ayda kacpara kazanmak istediğinizi kendinize bir sorun. Ayda 5 bin ytl ise bu iş senin için değil git okulunu oku derim.
Ayda 500 ytl ise evet bu iş senin işin okul okuyunca belki 500 ytl kazanamayacaksın..
Artık interneti bir sanal alem olarak düşünmeyin. Şuan ben sadece
superonline çalışan sayısı 146 ben sadece bunu gördüm diğerleri belki 10 katı neden siz bunlardan biri olamayacaksınız.
Yani okumak kötü demiyorum.Ama adamın içinde okumak gelmiyorsa copyle , zorla , torpille diploma almıssa bu adam saten okumasın abi calısıncada calısamaz..
Bu adam napar biliyomusunuz bence . Hırsız olur , Rüşvetçi olur , bilmem sapık olur şu olur bu olur.Bu adam saten yer bulamayınca bi kere kara lekeyi yiyince okusa ne bi söyleyin okumak kurtaracak mı..
Ama adamın içinde çalışmak ,azim , istek varsa okulu burak ilkokulu okusun adam olur evine helal ekmegi her zaman götürür.Korkmaz ben okuyamadım.Şuan türkiye nüfüsünun %25 şi ilk okul mezunu ise bunun % 20 si evine ekmek götürebilecek kapasitede.
Ha herkes okusa güzel ama istek yoksa napacaksın abi.Buna bende dahilim.Pc göstermiş olduğumuz şu ilginin %20 sini okumaya göstersek herhalde hiç çakmayız.
Yani şunu diyorum internet yeni daha dün çıkan bişey değil.Artık Webmaster diye bir meslek var olduğunu unutmayın.Sanal olarak görmeyin. Avrupada en az 20 türkiyede en az 10 yıldırı yaygun olarak kullanılan birşey bizim bu sorularımızı en güzel " radmin " gibi en az 7 , 8 senesini internette geçirmiş adamlar daha iyi cevaplar. Lütfen bekliyorum / bekleyenler vardır.