Arkadaşlar Yaklaşık 1 yıldır Nixcon network ile çalışıyorum bugüne kadar herhangi şikayet yaşamadım aylık bw den olsun yada herhangi bir teknik destek olsun her aradığımdan telefon ile ulaştım ara sıra faturalar geçde gelse geliyor.
D.C ziyareti hakkın sitelerinde zaten bilgi vermişler zaten sanırım yakında resimler ilede gösterirler göstermeselerde Önemli Değil verdiği hizmet first class diyorum sadece hiçbirgünde aa nixcon dc acılmış bi gidim bakayım yalan mı dolan mı diye düşünmedim sanırım hala bu firmayı çekemeyen kişiler var arkadaşlar çekemiyen kişilere sesleniyorum gidin nixcondan makine alın kullanın sonrada gidin datacenterlarını ziyaret edin resim çekip burda göstererek ha ha ha ben resminizi yayınladım kimse yapamadı ben yaptım mı diyeceksiniz.

Amacınızı Bi anlasam sizler içinde yardımcı olurum bir müşterisi olarak nixcon un böyle böyle şeyler var derim ne kadar dogru yalan derim ama bugune kadar okadar çok saçma sapan idda atıldıki saçmalık sadece.

Konuyu açan arkadaşım bw sınırsız 1 yıldır kullanıyorum son 7 aydırda sanırım sınırsız bw vermeye başladılar.

Saygılarıma bir nixcon müşterisi...