1) "Grid telekom ile çalışıyoruz" , dediğine göre nixcon'un kendi datacenteri yok.Bunu sende kabulleniyorsun.
anlatmak istediğim olay bu zaten.
Güzel kardeş 8)
Grid Telekom ile Netinternet Telekom çalışıyor zaten herkesi tanıyorum hemen hemen onlarda Netinternet Telekomu ve Beni tanırlar..
EDIT: Ben Nixcon Değilim Yani 8)
Netinternet Telekom Nixcon ilede çalışıyor...
Bunu nasıl bu şekilde çevirebildin anlamış değilim
Burada en iyi sonuç şu Nixcon forumlarda yazılıp çizilenleri umursamadan hizmet veriyor aslında bu onların kalitesini gösteriyor.. Yaptıkları herşeyide bizim dırdırımız yüzünden yapıyor çoğu şeyi ben isterim mesela nixcon dan video foto vs. İsterim ki piyasadaki Nixcon'nu çekemeyen ve insanlara 1 cümlesi doğru olmayan iddalarda bulunan ve bu kişilere inanan insanların aslında bunları anlatanların yalan insan olduklarını göstermek için..
Sunucu kiralama hizmeti vermek tamamiyle güvene dayalıdır bugün Netinternet veya benim kişiliyime güvenmeyen kimse bizden sunucu kiralamaz sonuçta ama bizim müşterimiz olmayanda arkamızdan konuşmaz.. Demek istediyim çok açık tekrar tekrar okuyun anlamazsanız.
Pazartesi Burçhan bey ile farklı bir proje hakkında konuşacam zaten bu yazılanlarıda soracam böyle birşey demişmi görürüz 8)
Sonuç olarak kimse anlatmak istediyini anlamış değil...