MrManson adlı üyeden alıntı:
Eğer bu konu biraz daha uzarsa , birbirimizi kırmak zorunda kalacağız bir konuda aşırı zıt yönlerde olmadığımıza karşın.

benim anlatmak istediğim ( son kez söylüyorum ) Orhan Pamuk'un sözleri hakkında 1 tane destekleyici yazı yazdımmı? Yazmadıgım halde yazmış gibi gösterme cesaretini kimse gösteremez. Böyle bir düşüncem olsa çıkar ben söylerim , korkumda olmaz

Ben Türk'üm. Bununla gurur duyuyorum ve gidebildiğim kadar Mustafa Kemal Atatürk'ün yolundan gideceğim , Atatürk'cü gibi davranıp , hiçbirşey hakkında bilgisi olmayan insanlar ve düşüncelerime "hain" insanlarla savaşmayıda sonuna kadar devam ettireceğim.
ŞU 1.
Sahan artık seviyeni bil

terör örgütü elemanı oldugunu nereden çıkarıyorsun Orhan Pamuk'un . Insanlar kendi düşüncelerini söylüyor diye bu kadar kolay linç edemezsiniz. Söyledikleri belki doğru belki yanlıştır , sadece tartışabilirsiniz bunu siz yargılayamazsınız ve terör örtügü mensubu gibi bir yakıştırmada bulunamazsın
haddini bil
BANA ÜÇ KURUŞLUK ADAM İÇİN HADDİNİ BİL DİYORSUN

ŞU 2.
terör örgütünü destekliyor diyorsun Orhan abime (!)

Benim gibiler bu işlere kafa yormazsa , senin gibiler yozlaştıra yozlaştıra Iran'a döndürür bu ülkeyi..

benim gibiler derken , benim örnek aldıgım insanalrın yanında ben kimimki..
BANA BİR VATAN HAİNİ İÇİN BANA MOLLA KAFALI DİYORSUN ? ŞİMDİ ONU (!) DESTEKLEMİŞ MİSİN DESTEKLEMEMİŞ MİSİN ?