testere adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
içerik hakkında yorum yapamıyorum, konu dışı olduğum için ama eminim gerekli içerik mevcuttur ve geliştirilecektir.
renkler açısından, menüdeki gri renk olmamış gibi geldi. görünümü çok matlaştırmış, sanki site hiç güncellenmiyor havası veriyor. onun yerine portakal rengi veya sayfadaki sarı gibi renkler kullanılsa daha iyi olur diye düşünüyorum. biraz canlılık gerekiyor.
konuyla alakalı mı bilmiyorum ama foruma ihtiyaç duyan bir site gibi duruyor. içerikle ilgili konularda görüşlerin paylaşıldığı bir forum, ziyaretçiyi de siteye bağımlı kılacaktır.
başarılar dilerim. yararlı siteler her zaman güzeldir.
selamlar ilginizden dolayı teşekkür ederim. renkler ve tasarım ile ilgili eleştirileri dikkat alacağımızdan emin olabilirsiniz. forumdan ziyade soru-cevap bölümünün aktif kullanılmasını yeğliyoruz. forum bölümünün yönetimi çok güç olacaktır ve orada yazılacak olan yazıların sorumluluğunu almak istemiyoruz.. kimsenin yanlış bilgilendirilmesini istemeyiz.

DipNot : Denemelerde yaptığınız netlerle kaç puan alabileceğinize dair puan hesaplaması bölümümüz eklendi.
Doğru Tercih Üniversite ÖSS öss - Tahmini ÖSS Puanlama Hesabı