Puanlar açıklanmadan sizle bir kritik yapıyım dedim..
Arkadaşlara tavsiyem şu olacaktır , 4 sene önce ÖSS sınavına girdiğimde ( Ki sınavlarda çok yüksek puanlar alıyordum ) çok heyecan yaptık

%0.5 'lık dilime girdik ama istediğim yerler %0,1 'lik dilimdeydi ; Tercih yapmamayı düşünüyordum , ama ne yazikki yaptım ve X üniversitesinin eczacılık bölümündeyim

ve ısrarlar sonucu girdiğim , eczacılıktan nefret etme düzeyine geldim..
Bu sene tekrar hazırlandım ve girdim , ( Pek de uğraşmadım , aslında son 2-3 ay üni ve ÖSS birlikte gitti ) Şu an için aşırı yüksek bir puan bekliyorum , ve bu sefer sanki %0,1 'lik bölüme girebilirim gibi duruyor , 87 sayısal netim var ( oha çüş demeyin lütfen )
Bir kaç kişiden duydum ; bu sene puanlar baya yükselcek diyorlar , herkes çok iyi yapmış , aslı astarı var mıdır bunun ? Herhangi bir dersaneye gitmediğim için yardım da alamadım ?
Acaba diyorum eczalığı bırakıp puanım yeterse ; İTÜ gibi bir üniversitenin ; Bilgisayar mühendisliğine dalsam mı ? Çok kararsız kaldım ; çevremdekilere soruyorum .. Adam diyor ben Yıldız Teknik Makineden mezunum 3 senedir iş yok , Başka biri ben İTÜ Kontrol Mühendisliğinden mezumum 2 senedir aylağım..
Biri diyor , 9 eylül Bilgisayar bitirdim tık yok , Ne yapcağımı ne düşüneceğimi gerçekten şaşırdım..
Bu konuda fikirleriniz neler sizce ?
Geleceği parlak olan bir mühendislik görüyor musunuz acaba ?