Hmz adlı üyeden alıntı:
GmnD tamam kötü yönleri var elbette. Ama Istanbul'un bir Bakırköy'ü, senin Ankara dediğin yere 3 çeker.
Ayrıca ; Ankara Yozgat'a yakındır. Yozgat'lı çok adam vardır Ankara'da. Ben hayatımda ne kadar Yozgat'lı tanıdıysam, ya pezevenk'lerdi, veya hırsız'lardı. Ankaranın % kaç'ı Yozgat lı?
Yozgatlılar alınmasın. Genelleme yapmıyorum. Ama gerçekten ben onlar kadar gereksiz insanlar tanımadım.
Ayrıca Istanbul'un istatistiklerini araştırırsanız, Istanbul'da yasayanların yalnızca %38 i Istanbul'lu. Geri kalan %62 hep başka kentlerden gelenler. Istanbul'u, dediğin hale getirende onlardır. Bunda Istanbul'un suçu yok.
Dediğim gibi bir Bakırköy 3 tane Ankara eder.

Hem ben ne anlatıyorum ki. Istanbul da deniz var. Ankara da ne var ?
Yozgatlı fazla yok ankarada. Yiyeceksin tatlıyı **seveceksin yozgatlıyı**
Ayrıca gece 2'de ankarada sokakta gez. Kimse takmaz. Dönüp bakmazlar bile. Sarhoş gelir sana sataşırsa, hop bilader ne yapıyosun sen diye seni savunurlar. Hatta burada herkes bir oluyor. Otobüste biri bişey derse herkes çullanıyor. Mesela otobüse beleş binen yaşlılar gelip " kalksana saygısız ben oturacam " deyince. Benim verdiğim tepkiyi desteklediler. Beleşe biniyonuz sonra bizi kaldırıyonuz diye yorumlar geldi. Ankara Çayyoluna gidin; İstanbul'da öyle bir mekan görebilecekmisiniz bakalım
Ben Almanyaya ve hollandaya gittim. Orada bazı beldelere gittim. Kötü yer yok orada. Çayyolunu almanyanın bölgelerine benzetiyorum. Mesela bakkal yoktur marketleri vardır. ( Çayyolunda sadece migros var market olarak )
En temiz yerlerden birisidir. Uzakta değlildir şehre. Kızılaydan çankaya otobüsüne atla; çift katlı otobüs gidiyor.
İstanbulda ise en sevdiğim yer, ortaköy ve caddebostan, ha birde kadıköy var. Oralarda yaşarsan istanbul değil Türkiye'nin, Dünya'nın en iyi yeri. Ama maalesef orada sadece istanbulun % 1'i yaşıyor. Bir katlı ev kadıköy'de 1 milyon $. Hadi alın
Benim eleştirim, ankarada evler birbirine yakın yani bir taraf cennet bir taraf cehennem değil ankarada. Her yer eşit. Ama bir boğaz ile şu az önce bahsettiğim yer öyle değil