1. Grid telekom ile çalışıyoruz Burçan bey Sarp bey Ahmet Bey bu arkadaşlarımız tanır beni böyle birşey söyleyeceklerine alsa inanmam...
2. Resim çekmenin tabi bir etkisi olmaz Nixcon nun kendi kuralı kendi istediyi bir olay Serdar bey şehir dışında 1 haftadır Flash animasyon üzerine resim koymuştu 1 adet ama bazı insanlar onada Fake dedi bunun üzerine gülmüş peki video hazırlayalım ozaman demişti bana hatta kendi forum sayfalarınada yazmıştı..
3. Ben aradım sizi İksir bilişim sanırım sizin olmadıgınızı söylediler az önce tekrar aradım ve telefondaki arkadaşa söyledim benim aradıgımı söylersiniz Netinternet Telekom dan Osman Makal diye tembihledim ki "arayacaktın henüz aramadın, gidecektik nixcon'a haber bekliyorum senden." bunu söylemeyin 8)
Bu olayın delikanlılık ile alakası yok bilmediyin bir olay için başkalarından duydugun şeye inanman garip geliyor beni saymayalım nixcon a giden burada insanlar var hemde nixcon ile birdaha asla çalışmayacak "osman mesela" kendi sorunlarından dolayı ama gitmiş görmüş biri
Onun dışında bizden sunucu kiralayan hiçbir insandan da kötü söz duymadım ben nixcon networku hakkında zaten Netinternet Webhosting sunucusundan biri 2 TB kullanır aylık trafik ne yavaşlama oldu network kaynaklı nede Kesinti.