Desperado adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hala laf ebeliği yapıyorsun. Bold yazmakla olmuyor bu işler. Gridi ara referanslarını sor falan filan değil konumuz. Belki haklısın da ne bileyim ben Nixcon nerede ne yapıyor. Derdim de nixcon'un yeri değil zaten.

Şu arkadaşının adını alabilir miyim? Buradaki herkes bıktı bu arkadaş geyiğinden. Adam grid'in ortağı, laf arasında sana bir sır veriyor ve sen şimdi ara grid'i sor bakalım diyorsun. Madem bir sır nasıl grid sıralıyor onu referans olarak? Nizcon referans olarak gösterilmek istemezse nasıl grid gösterebilir ki? Ben ısrarla söylüyorum eğer delil istiyorsan önce senin vermen gerekmez mi? Kimdir arkadaşın önce onu söyle!

1) GRİD TELEKOM - BURÇHAN ÇELİKYAY

2) Resim çekmenin herhangi bir etkisi olsa ev1, theplanet,layeredtech level3 gibi datacenterlarda neden bu resimler var? mantıksızca neden bu! hatta bırak resimleri canlı kamerayla görüntüleri var gir bak.

3) Nİ-OSMAN arayacaktın henüz aramadın, gidecektik nixcon'a haber bekliyorum senden.

ben laflarımın her zaman arkasındayım fakat bana kanıtlarsanız nixconun kendine ait datacenteri olduğunu gerekirse özür dilemesini de bilirim!

nixcon'da zaten sınırsız diye bişey yok orada haklısınız "unmetered" ile "unlimited" farklı şeyler...nixcon zaten "unmetered" diyerek hattı ölçmediğini söylüyor tabii yük durumuna göre de ölçmeyeceği anlamına gelmez.

hadi delikanlı birilerini bekliyorum, kanıtlarını göndersin. rica ederim yazı yazmayın resim felan gönderin yada randevu verin gelip bakalım!