Olay Milleyetçilik sınırı aşmış ;

ArKaDaS ; yukarda bir şey yazmış aynen katılıyorum ona ; diyor ki ; Eğer Sedo hala herkese parasını ödeseydi ; hiç kimse bir şey demez ; hatta adama yalakalık çekerler , ben öyleyim , ben böyleyim derlerdi.

En başta Ülkü Ocakları bir eğitim kurumudur , bir kişinin şikayetiyle , bütün bir birlik hareketlenemez , ( içsel yapıyı bildiğim içim ) , Hele Ülkü Ocaklarını Öcü , Böcü gibi göstermeye çalışan insanlar , oranın imajını bozmuşlardır ( tamam kabul ediyorum içinden yanlış adamlar çıkmıştır )

Evet bende katılıyorum , Türkler Hilecidir demek bence çok normal bir kelime , bunu o forumda yada bu forumda , bizler günde 100 kere yazıyoruz. Eğer bir tartışma varsa ; Sedo 'nun mailine bu geçilir. ( Olay Sedo içinde çözülür ) Yoksa yakıcam , kırıcımlarla , en fazla klavyenin tuşlarını kırarsınız.

Biz ; Ruslar için Alkolik diyoruz , yada İngilizler için Soğuk adamlar , Fransızlar için Nazik diyoruz ama bu tüm milletin bu genellemeye uyduğu anlamına gelmez.

Fevri davranışlar ; geçmişte kaldı , Eskidenmiş o asma kesmeler , meydan savaşları , Şimdi devrimiz Akıl ve Bilim devri ; kim öndeyse artık Dünya onundur. Yoksa buraya bir resim koymakla olmuyor bu işler ; senin için konuşmuyorum ama , Günde 100 tane adam geliyor , bana milleyetçilik naraları atıyor , Türk olupda Türk düşmanı olanlar için dedelerinin kemikleri sızlıyordur diyorlar ; Onlara tek bir şey soruyorum:

Sen bu millete kötülük yapmadın ama ? Acaba Türkiye için sen ne yaptın ?

Benim için hiç bir şey yapmayan adamdan ; iyi yada kötü bir şey yapan adam iyidir. Çünkü bizim önümüzde seçenek oluşur , ya iyi oluruz ya kötü...