o bölümün editörünün profiline bakıp sorumlu olduğu diğer kategorileri gördünmü veya şu an bahsettiğin gibi abuk sabuk siteler mevcutmu? , çoğunuz bilmeden konuşuyorsunuz kendinizi çürütüyorsunuz
dmoz ile ilgili yazdıklarınızı okuyorum inanın ya açıklamalarınız uygun değil yada siteleriniz de problem var kaldıki dmozda bir kateogiriye eklenemiyor ve başka bir webmaster/editörün kendi sitesini ekleyip başka siteleri eklemediğinden bahsediyorsunuz siz kendiniz söylüyorsunuz biz editör olalım kendi sitemizi ekleyelim vs. bu çelişki değilmi
bir site ekleme isteği gönderdiğiniz andan itibaren en az ortalama 1 ay sonra editörün ekranına düşer bunuda unutmayın.
Hepinizin düştüğü temel yanılgı Dmoza eklenmek zorundamışsınız gibi bakıyorsunuz olaya dmoza eklenmeden hit sahibi olamazmısınız. siz webmaster! değilmisiniz.
Dostum dmoza eklenmek istiyoruz çünkü dünyanın en büyük dizini ama Türkçe bölümüne eleştiri yapıyoruz ve yapmaktada haklıyız, dünya genelinde olan birçok kategori Türkçe'de yok mesela teknoloji bölümünü ele alalım
Open Directory - World: Türkçe: Bilim: Teknoloji teknoloji bölümünde toplam 4 alt başlık var bu ne sığ bir düşüncedir ben bunu sorguluyorum çünkü oraya araştırılırsa birçok Türk sitesi başka başlıklarda girebilir mesela nano teknoloji ile ilgili birçok site var ama dmozun Türkçe bölümünde bu kategori yok yada savunma sanayi ile ilgili birçok site var dmozun ingilizce bölümünde bu kategori ayrı ayrı birçok şekilde ele alınmış ama dmoz türkçe de yok hatta bazı türk şirketleri ingilizce dizine kayıt olmuş bu nedir bana bunları açıklayın kimsenin editör olayım kendi sitemi ekleyeyim başkasını eklemeyeyim gibi bir düşüncesi olduğunu sanmıyorum ama dmoz editörlerinin ne yapmaya çalıştıklarını gerçekten anlamıyorum ingilizce bölümlere baksınlar ona göre dmozu biraz geliştirsinler yada kendi sığ görüşlerini yansıtmaya devam etsinler.