MaD adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
valla ben az once Toplum/kisisel sayfalar / anonim siteler kısmına site kaydı yolladım ama ne goreyim..geoc sitemynet 8m. uzantılı site kaynıyor..yuh yaniii..girdim tek tek baktım sadece sekilller felan filan..o bolumun editorune nasıl mail atabilirim ?? biraz sertce bi mail atmak istiyorumda...sanırım arkadas sürekli alkollu dolanıyor..hiç bakmıyor ordaki sitelere..

Bide aralarında zevzek.kom var bilirsiniz..insan şaşırıyor..hakkaten dmoz sıyırmıs kayışları iyice

o bölümün editörünün profiline bakıp sorumlu olduğu diğer kategorileri gördünmü veya şu an bahsettiğin gibi abuk sabuk siteler mevcutmu? , çoğunuz bilmeden konuşuyorsunuz kendinizi çürütüyorsunuz

dmoz ile ilgili yazdıklarınızı okuyorum inanın ya açıklamalarınız uygun değil yada siteleriniz de problem var kaldıki dmozda bir kateogiriye eklenemiyor ve başka bir webmaster/editörün kendi sitesini ekleyip başka siteleri eklemediğinden bahsediyorsunuz siz kendiniz söylüyorsunuz biz editör olalım kendi sitemizi ekleyelim vs. bu çelişki değilmi

bir site ekleme isteği gönderdiğiniz andan itibaren en az ortalama 1 ay sonra editörün ekranına düşer bunuda unutmayın.

Hepinizin düştüğü temel yanılgı Dmoza eklenmek zorundamışsınız gibi bakıyorsunuz olaya dmoza eklenmeden hit sahibi olamazmısınız. siz webmaster! değilmisiniz.