asasmaz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
evet saymıyor white ile cs oynuyoz orda söyledim halledecekmiş
sanırım yanlış anlaşılma olmuş saymıyor diye birşey söylemedim bu konulara cevap vermeyeceğim dedim çünkü kalkıpda burada hayır sayıyoruz demek saymıyor denilen ihtimali ciddiye almak olur.

ßaron adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ne şansız adamım yahu. google reklamını kaldırıp katreklam kodlarını ekleyecektim. Katreklamda yine arıza moda geçmiş herzamanki gibi. saymadığı gibi 0,53 ykr kayıp
Doğrudur şubat ayında ilk defa bir hata yaptık bu hatadan sonra verilerin bir kısmını toplayıp hesaplara aktardık ama 800 ytl gibi mir miktar eksik kaldı hesaplara aktarılamadı bunun sebebi rvaktarım bölümünün kayıtları olmaması. Aktarım yapılan hesaplardan sonraki kayıtlar eksiye düşüyordu yani borçlu hale geliyorlardı bu konuda normal hesap yapacak bir algoritma çıkaramadık. Bu miktar ufak tefek birçok hesaba eklenemedi sonuçta reklam veriyoruz bir şekilde geri dönecek ama kayıp olan miktarı gerçekten ödemek isterken toparlayamadık. Kabul edebileceğim tek hata bu ama onada birşey yapamıyorum zaten şubat ayının 2. günü bu hata oldu o ay alacakları olan herkesinde ödemesi yapıldı kötü bir niyet olsa 30. gün yapar ufak miktarlar yerine bütün hesaplarda sorun çıkardı.

varyemez adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
4000 tekile 4 tık var diyor imkansız ondan önce google reklamları vardı min 50 tık alıyordum kesinlikle kat reklam katlıyo bizi..
CarpathiA adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
tıkın t sini saymıyor buna eminim.
Katreklam tıkların %70 ni saymıyor
Tıklamaların toplamına oranla 4/1 oranında sayılmayan tıklama var. Bütün tıklamalar kayıt altında sonuçta oranlamasıda kesin sonuç her tıklama sayılıyor geçerli tıklamalarda sayılıyor oranladığımızda 4/1 gibi bir oran çıkıyor. Sizin teziniz doğruysa bize reklam vererek kısa yoldan zengin olabilirsiniz çünkü %70 fazla ziyaretci gelecek hiçbir şekilde tıklamaları reklamverenden düşerek sizde sayılmama durumu yoktur. Bunu düşünenler için fikri neyse zikri odur diyebilirim ancak. Dediğim gibi reklam vererek tıklamalardan sayılanı sayılmayanı görebilirsiniz. Zaten reklamların yarısı bizim tarafımızdan ekleniyor. Haziran gibi reklamveren sayımızı arttırmak için projelerimiz var bu tarihlerden sonra tıklama oranları sabitde durmayacak yavaş yavaş yukarıya çekeceğiz.

echo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
saymiyor denedim ve aninda kaldirdim . hemde uzun bi süre
En güzelini yapmışsınız. Sistem ortada hiçbir sorunu yok kişisel görüşünüz saymıyor yönündeyse veya reklamlarımız ziyaretci potansiyelinize ters geliyor tıklanmıyorsa tabikide kaldırın. Bu konuda herhangi bir zorunluluk yok tabiki.

Turksev adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
popup la 1.500 tekil yolladım gelir = 0 haram zıkkım olsun
A-Bizim popup sistemimizi kullandığınıza eminmisiniz.
B-Kayıt olduğunuz siteye ait kodları alıp o site için olan kodları başka bir siteye gönderdiniz.
İkisinden birisini seçin. Eğer iki seçenekte size uymuyorsa gerçektende öbür tarafta görüşür hesaplaşırız sorun değil.

enteresan tek biz isyan etmiyoruz başka insanlarda dert yanıyor
Paracity.info - Paracity.info Forum
Bu konudan sonra açılmış oraya muhtemelen buraya yazan arkadaşlardan birisi diğer tarafada yazmıştır.

osenmer adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
acaba tıklamalarda sorun bendemi diye sitedki reklamları optimize ettim, üyelerin gözüne gözüne sokuyorum reklamları hala tık yok.
en azından türk sponsor fazla reklam veren yok ondandır diyoruz ama tıklar çok az, hepsi bi yere kadar.
ayrıca beni kimse tutmadı kendim geldim
reklam çeşidimiz şimdilik çok fazla değil bundan kaynaklanıyor olabilir 4 lü reklam biriminde genelde 2 aynı reklam çıkıyor gibi. Az reklam var bitmeye başladıkca ekliyoruz ama aynı tarz reklamlar yakında reklam çeşidi artaca (sanırım haziran ayını bulabilir)

Ntie adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ne kerametse benimde hitlerim artior kazançlar düşmüş :S var bu işte bi iş
bu işte bir iş olduğunu düşünüyorsanız rv@katreklam.com adresine hesabımın iptalini istiyorum diyerek kayıt olduğunuz ad soyad site adresi ve hesabınızdaki miktarı bize gönderebilirsiniz. (Bu herkes için geçerlidir. Sadece havale/Eft masrafı düşülür çünkü 1 YTL için 1.2 YTL eft masrafı ödememiz anlamsız olur veya min ödemeyi geçince gönderirseniz eksiksiz.) Ödemenizi gönderdikten sonra hesabınızı kapatabiliriz böylece minumum ödeme miktarına gelmedende alabilirsiniz..

LeXMaS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ya onalrın vereceği para yerine biz bir havuz oluştursak herbirimiz 10-15 ytl yolasak ayda daha falza para kazanırdık adam toplam 50000 üzerinde reklam göstermiş onun kazancını siz düşünün bize verdiği rakam 50ykuruş Valla aklı olan katreklamdan uzak durur benden söylemsi.
Beni de kimse tutmadı tutamazda altarnatifiniz yokki rakibiniz olsa zaten böyle at koşturamazdınız(Türkiye için diyorum)Yani bizi size karşı kışkırtacak kimse yokkkkkkkkkkkkkk
Hakkım sonuna kadar haram olsunnnnnn!
Bende Kaldırdım artık hayatta güvenipte eklemem.Başvurmayı düşünenlere uzak durun tavsiyemdir hiç kazanmayın daha iyi bizim üzerimizden dünyanın parasını kazandı haram olsun diyorum
Bu şekilde iyi birşey yapabileceğinizi düşünüyorsanız tabikide uygulayın ne düşündüğünüzü bilmiyorumda faydalı bir proje olacaksa kesinlikle bende destek çıkarım. Haram olma konusunda zaten sizin haram etmenize gerek yok hiçbir şekilde görüşemeyeceğimize göre helal etme şansınızda olmayacak bunun içinde bir hesaplaşma olacaktır kul hakkı denen konu hakkında oldukça bilgi sahibiyim ve ona göre davranırım. Sizin şu anda içeriğini net bilmeden yazdığınız bu yazılarda aynı kategoriye koyulabilir. Dediğim gibi öbür tarafta bi denge durumu hesaplanır şahsen bu konuda bir çekincem yok.

Mesut Dadas adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yöneticiler tanıtımları vsvs çok güzel yapıyor ama yayıncılarının seslerine hiç kulak vermyorlar.
Tanıtım için mail dahi göndermiyoruz sadece yeni birşey olunca gelip 1 mesaj atıyoruz okadar. Görmek istemiyorsanız okumayabilirsiniz çünkü başlıkda katreklam ile ilgili bir konu olduğu yazıyor. Evet yayıncıların mesajlarına çok fazla yönelemiyorum çünkü şu anda bu projeyi ve diğerlerini tek başıma idare etmeye çalışıyorum dönem dönem site onayı vb. konularda başkalarıyla işbirliğine girdik ama çalışmak ve mesaj konularına bakmak için tanıtımlarımızla birlikte yeni arkadaşlar gelecek ve kalıcı olarak devam edecekler.

icraata gelince fıss
Valal bu kadar yazıdan sonra reklamalrını yayınlayan olursa artık ben birşey demiyorum en güzel tepki bizim yayınlamamamız olur
bu konuda son söyleyeceklerim,

- Eleştiriye herzaman açığım bunu zaten r10da moderatör olmama rağmen herhangi bir şekilde müdahale etmememden anlayabilirsiniz istesem tabikide müdahale edebilirdim. Buraya mesaj yazmamayı düşünmemin sebebide sayıyor saymıyor diye bir sonuca varılamayacağı içindi.
- Zaten katreklamı kodlarken ve kullanıma açarken yazdığım tanıtım yazısında bu sitenin sadece alternatif olması için açıldığını bir süre için gelişene kadar çok büyük beklentilerin olmaması gerektiğini söylemiştim ilk yazdığım yazıyı bulursanız alternatif olması için yapıldığını o mesajımda da belirtmiştim. Kayıt olan sitelerde olan artışla beraber beklentiler büyüdü ama reklamveren sayısında artışı henüz yakalayamadık bundada sanal pos almamamızın etkisi var ama kısa sürede büyük tanıtım yaparak beklentileri karşılayacak seviyeye çıkartmayı planlıyoruz.
- İnternete ucundan kıyısından bir şekilde katkımızın olduğunu ve buna yönelik 1 serveri hiç reklamsız blog servisi olarak internet kullanıcılarının hizmetine açtık aynı şekilde yakında koşulsuz reklamsız 1000 adet <u>yeni açılacak</u> internet sitesine hosting veya reseller sponsorluğunu sağlayacağız. Bunun içinde kaliteli bir server alacağız. Bu tarz servisler vermeyede çalışıyoruz. Bununda katreklam gelirleriyle olmadığının altını çizmek isterim. Döneminde internetten iyi kazançlar elde ettiğim doğrudur ama ozamanlar katreklam yoktu şimdiki hesaba göre katreklam ancak kendi masraflarını çıkartmaktadır. İleride çok çok iyi kazanç sağlamayı tabikide düşünüyoruz çünkü iyi bir potansiyeli var ve bu potansiyeli değerlendirecek projelerimiz var.
- Popup sistemini kaldırdık çünkü 1000 popup için 1.2 YTL ödeme yapıyorduk ama eksik sayıyor deniliyordu bunun sebebinin js. kodlarından kaynaklandığını söylememize rağmen şikayet devam edince sistemden kaldırdık. Popup sistemi günde 25 YTL gibi bir zarar ediyordu kaldırdık bizde rahatladık bu sefer açılması için mailler geliyor.
Özetle kesinlikle iyi şeyler yapmaya çalışıyoruz başarılı oluyoruz veya olmuyoruz ama bütün hepsinde tek bir ortak nokta var hiçbirisi zorunlu kullanılması gereken şeyler değil. Şimdilik size uygun gelmiyorsa kullanmayabilirsiniz daha sonra daha iyi şartlar sağladığımızda kullanabilirsiniz veya hiç kullanmayabilirsiniz bunlar tamamen sizin tercihinize bağlı.

Tıklama konusunda ziyaretci potansiyeli uymuyor olabilir vs. vs. reklam az çeşit olmadığı için tıklanmıyor olabilir ama saymama gibi bir durum yok.
Benim diyeceklerim bukadar tabikide konuyu takip edeceğim ama birşey yazmayı düşünmüyorum. Hakaret etmeden seviyeli bir şekilde eleştiri yapabilirsiniz. Teknik veya diğer anlamlarda eksik veya sorunları konuşabilirsiniz hatamız/eksiğimiz varsa düzeltebiliriz.