Bende arkadaşın başına gelebilecekler konusunda uyardım onu ancak hala ciddiye almıyor belli bi aşamadan sonra istesemde geri dönemicem ve kendisi hapse girecek ama yapabileceğim bişi yok çünkü gruruma dokundu 660 ytl gibi bir borcu var sanırım bende 1.000 ytl gibi bi masraf yapıcam bu işe ama kendisinin ceza almasını istiyorum umarım ptesiye kadar bana açmamam konusunda bişiler yapar ama yapmıcak biliyorum çünkü ciddiye almıuor işi ama ben açacam hayatımda hiç bu kadar enayi durumuna düşmemiştim. gruruma çok dokunda adam resmen paramı çatır çutur yiyor. Kendime saygımdan dolayı vazgeçmicem ona zerre kadar üzülmüyorum ama umarım ailesi üzülmez. Bu arada bu dava örnek teşkil etsin neler yaptım ne dilekçeler yazdım buradan hep yazıcam böylece isteyen herkes avukat tutmadan dava açabilsin.
zaten avukat tutmadan da yapabilirsin bu işi, suç duyurusundan bulunacaksın, bu çok zor bişey değil, açıkçası 1000 lira masraf nereden çıktı onu anlamadım, sen şikayetini yap savcılığa, bir aşamadan sonra sen vazgeçsen bile olay kamu davasına dönecektir, ayrıca bu olay nitelikli dolandırıcılık olarak geçiyor, ağır ceza'da yargılarlar.