H4k4n adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ßence bu işten hayat boyu para kazanılır ama elinde diploma ve meslek olmadan buna hayatını baglamak hayalperestlikten öte birşey degildir.

İyi para kazanan arkadaslarda sigortalarını yaptırmaya baslasınlar artık 70 yasında da web basında olacak degiller ya ?
kesilikle katılıyorum..
aynı zamanda bu işin üniversite bırakıcak kadar zaman isteyen bir iş oldugunuda düşünmüyorum ama sorununuz bilgisayar bagımlılığı derecesine geldiyse bu artık pek para kazanma hevesi yada bu işim benim demek degildir hangimiz asıl işlerimizde sabaha kadar calışmaya katlanabilirizki ama bazılarımız basından ayrılamıyo bilgisayarın bu çok kötü arkadslar evet site yapmak para kazanmak ögrenmek güzel peki yaa hayatı kaçırmıyomuyuz bu arada çok iyi hatırlıyorum bu webden para kazanmaya basladıgım ilk zamanlar sabah 9 dan gece 3 e kadar felan kalkmazdım basından halbuki ben bu webde kazandıgımı kendi işimde 3 gunde kazanıyorum işim gucum kotulusmişti ailemle oturup çay bile içmiyodum bence bu iş paraylada alakalı degil iş olarak zaten ömur boyu sürcegine inanmıyorumda bide şu kötu yanı var sevdiklerinizi bile unutturabiliyo...