Ben bir bilgisayar sistemleri öğretmeniyim ( Gerçi yeni mezun oldum

) aynı bölümden iki arkadaşım daha var kısmetse bu yaz bitiriyorlar okulu. Liseden beri aynı okuldayız ve liseden beri bilgisayar bölümü öğrencileriyiz ve meraklıyız. Web tasarım işiyle uğraşıyoruz. Kendimiz zaman ayırarak portal yazabilme seviyesindeyiz ama güvenlik ve tasarım konusunda çok iyi olduğumuz söylenemez. Bu alanda da çalışmalarımız var kendimizi geliştirme yönünde. İki yıldır resellerımız var ve yaptığımız siteleri burada barındırıyoruz. Alan, bant genişliği ve hizmet olarak yetersiz geliyor artık bize. Yeniden reseller almak yerine güvenlik stabilizasyon kurulum ayar hizmetlerini veren bir yerden sunucu almayı düşünüyoruz. Kendi yaptığımız siteler ağırlıkta olmak üzere bilgisayar öğretmeni arkadaşlarımıza da reseller ve host konusunda yardımcı olmak istiyoruz. Sunucu konusunda başlangıç aşamasında olduğumuz için ve sırf reseller host satışı amaçı olmadığımız için uygun fiyatlı gerekirse biraz düşük özellikli bi sunucu düşünüyoruz. Aylık en fazla 130 YTL civarı bütçemiz var şimdilik. Netinternet ve HTservers ta istediğimiz özelliklere yakın sunucu mevcut ama fiayatı bizim bütçenin tavan düzeyinde. netinternet ve ni-osman yeterince övülmüş övgü anlamında değilde çalışma açısından öneri de bulunursanız sevinirim farklı firma da olabilir. Netinternet resmi firmayız kdv almak zorundayız dedi ama htservers resmi firma olmadığımızdan kdv almıyoruz dedi böyle de bi durum var. Şimdiden teşekkür ederim Düşündüğümü yaklaşık sistem özellikleri
İşlemci :
Intel Celeron 2.6 GHz Processor
Ram :
512 MB DDRII 667 MHz
Hard Disk :
80 GB SATA2 7200 Rpm
Band Genişliği :
1,000 GB Trafik
İşletim Sistemi :
Windows 2003 Standart Edition/ Centos
Kontrol Paneli :
Swsoft Plesk 7.6.1 Sinirsiz Domain Lisansi / Cpanel
IP Adresi :
2-6 Adet
Not :farklı firma önerisinde de bulunabilirsiniz.Ben istanbuldayım bu arada avrupa yakasında ikamet ediyorum.