Merhaba Değerli R10.NET Üyeleri ,
Yıllardır kafamda oluşan bilgi birikimini net aleminde , bir blog'un üzerine tek tek işlemek istedim. Asla hiçbir zaman herşeyi bildiğimi iddaa etmedim , ancak kendi yorumumlarımla webtasarım işine yeni merak saranların bilmesi gereken şeyleri anlattım.
Kısaca özetlemek gerekirse , sıfırdan tasarım/kodlama ilgili tüm bildiklerimi kısa kısa makalelerle aktardım. Başlayalı 1-2 gün oldu hergün 1-2 makale yazıyorum , şuanda temel kavramları anlatıyorum(domain nedir? , ASP nedir ?) gibi. Yani herşeyi temelden , sıfırdan kendimce açıklıyorum.
Site şimdilik sadece makalelerden ibaret olsada , önümüzdeki aylarda video'lu anlatımada geçeceğiz. Herşey uygulamalı ve örnekli olacak , bu ay sonu için hedeflediğim ; 300-400 makale.
Son olarak ; Sitemdeki hiçbir makale vs.. alıntı değildir , tamamen kendi yazılarımdır. Eğer alıpta başka yerde kullanmak isteyen olursa , alıntı yazıp sitenin adresini yanına iliştirmesini rica ediyorum.
Evet , Site :
Bilgilendir.info
*Bu konuda bana destek olmak isteyen olursa , PM yoluyla benimle iletişime geçebilir.
Teşekkürler , saygılar..