Arkadaşlar ben bu arkadaştan reseller aldım yaklaşık 10-15 tane site barındırıyorum şu ana kadar firmadan tek bir şikayetim olmadı firmayı hostbul dan buldum ve hakkında olumsuz tek bir yorum bile olmadığı için burayı tercih ettim ve gayet memnunun..

Fakat arkadaşında yukarıda anlattığı gibi firmanın win bakımını yapan arkadaşın ilgilenmemesi sonucu şuan ufak tefek sorunlar oluşuyor ki bunlar sorun değil olur böyle şeyler diğer firmalarda neler neler gördük onların yanında bunlar göze bile görünmüyor...

Malesef windows hakkında benimde bilgim olmadığı için hiçbir şekilde yardımcı olamıyorum

konuya hakim olan arkadaşlara firmayı kesinlikle tavsiye ederim daha iyisini ben görmedim bide dikkatimi birşey çekti yukarıda firma ismi verilmemiş sanırım unutuldu firmadan son derece memnun olduğum için ismini vermek istiyorum

Firma Adı: Klavye Hosting
Adresi: KlavyeHosting İnternet Hizmetleri

yukarıda arkadaşın anlattığı doğrultuda firmayla çalışmak isteyen arkadaşlara kaynak olsun diye hostbul yorumlarını da vereyim..

KLAVYEHOSTING.COM hakkında yapılmış yorumlar

ben bu yorumları okuyup firmayla çalışmaya başladım okuyunca sanırım sizde az çok bilgi sahibi olursunuz..

firmaya başarılar diliyorum.. yolu açık olsun..

Saygılarımla..