Küçük bir kaç değişiklik yapmaya çalışıtım. Php az bildiğim için baya bir zor oldu. Bir kaç kişiyede sordum değişik bi görüntü oluşturdum.

Ör: Türkiye OrnekSite Linkleri & OrnekSite Firma Rehberi [orneksite.com]

Sayfa.com tarzı birşey yapmaya çalıştım. Ancak tabloları otomatik bir şekilde kategori ekleme/silme durumunda oto yapamadım.
Elle tek tek id noları yazıp oluşturdum.

<?
$katQ = mysql_query("SELECT * FROM linkler WHERE kategori=1 LIMIT 0,7");
$sayi = mysql_num_rows($katQ);
while($katF = mysql_fetch_array($katQ))
 {
  $id = $katF["id"];
  $isim = $katF["isim"];
  $url = $katF["url"];
  echo "<meta http-equiv=\"Content-Type\" content=\"text/html; charset=windows-1254\">
  <a href=\"git.php?id=$id\" target=_blank>$isim</a><br>";
}
$eksik = 7-$sayi;
if ($eksik == 1) 
{
  $siteekle = "<a href=\"siteekle.php\">Site Ekle</a><br>"; 
  echo "$siteekle"; 
  }
if ($eksik == 2)
  {
    $siteekle = "<a href=\"siteekle.php\">Site Ekle</a><br><a href=\"siteekle.php\">Site Ekle</a><br>";
 echo "$siteekle";
  }
  if ($eksik == 3)
  {
   $siteekle = "<a href=\"siteekle.php\">Site Ekle</a><br><a href=\"siteekle.php\">Site Ekle</a><br><a href=\"siteekle.php\">Site Ekle</a><br>"; 
  echo "$siteekle";
}
 if ($eksik == 4)
 {
  $siteekle = "<a href=\"siteekle.php\">Site Ekle</a><br><a href=\"siteekle.php\">Site Ekle</a><br><a href=\"siteekle.php\">Site Ekle</a><br><a href=\"siteekle.php\">Site Ekle</a><br>"; 
  echo "$siteekle";
 }
  if ($eksik == 5)
  {
  $siteekle = "<a href=\"siteekle.php\">Site Ekle</a><br><a href=\"siteekle.php\">Site Ekle</a><br><a href=\"siteekle.php\">Site Ekle</a><br><a href=\"siteekle.php\">Site Ekle</a><br><a href=\"siteekle.php\">Site Ekle</a><br>"; 
  echo "$siteekle";
  }

if ($eksik == 6)
  {
  $siteekle = "<a href=\"siteekle.php\">Site Ekle</a><br><a href=\"siteekle.php\">Site Ekle</a><br><a href=\"siteekle.php\">Site Ekle</a><br><a href=\"siteekle.php\">Site Ekle</a><br><a href=\"siteekle.php\">Site Ekle</a><br><a href=\"siteekle.php\">Site Ekle</a><br>";  
  echo "$siteekle";
  }
else
{
  echo "<a href=\"kategori.php\">[+]Tümünü Listele</a>";
}
?>
Gibisinden birşey. Belki kullanmak isteyen olabilir.