Merhabalar,
plesk 7.6.1 kontrol paneli kullanıyorum ve serverim win 2003 standart edition, plesk panelimde daha önceden eklediğim bir domaini silerken bir hata oluştu domain silinemiyor. ayrıca serverda domaine ait bütün bilgileri sildim, kullanıcı veya domain olarak gözükmüyor. ama hala plesk panelde duruyor. o domaini komple nasıl kaldırabilirim yardımcı olabilirmisiniz. ayrıca gecenlerdede benzeri bir olay olmuştu domaini silmiştim ama sonucunda bir uyarı daha gelmişti. aynı domaini tekrar oluşturmak istediğimde ise sistemde mevcut diyordu. artık o domaini ekleyemiyorum panele oyle kaldı. asıl şimdiki sorunu çözemesem panelden hata veren domainin dısındaki diğer domainleride silemiyorum. silmeye kaktığımda diğer silinmeyen domain adı içeren bir uyarı mesajı geliyor. bu konuda bana yardımcı olabilirseniz cok memnun olurum.

Unable to delete DSMail service for domain: Unable to remove domain mail: mailmng failed: MerakCOM.APIObject.DeleteDomain failed for name=grafiksky.com [grafiksky.com]
---------------------- Debug Info -------------------------------
0: C:\Program Files\SWsoft\Plesk\admin\plib\common_func.php3:153
psaerror(string 'Unable to delete DSMail service for domain: Unable to remove domain mail: mailmng failed: MerakCOM.APIObject.DeleteDomain failed for name=grafiksky.com [grafiksky.com]')
1: C:\Program Files\SWsoft\Plesk\admin\plib\class.PhDomain.php:3 41
PhDomain->delete()
2: C:\Program Files\SWsoft\Plesk\admin\plib\class.BsDomain.php:2 82
BsDomain->delete(integer '0')
3: C:\Program Files\SWsoft\Plesk\admin\plib\class.BsDomain.php:4 75
mdeleteDomains(array)
4: C:\Program Files\SWsoft\Plesk\admin\plib\class.Manager.php:33 9
Manager->removeDomains(array)
5: C:\Program Files\SWsoft\Plesk\admin\htdocs\domains\domains.ph p3:171