Biz kimseye kafa tutamayiz,ipler amerika nin elinde.Herseyimiz bunlarin elinde,eskeri teknoloji (ucaklar ,tanklar vs) ekonomimize kadar hersey bunlarin elinde.Hayalperest olmayalim.

Ayrica bana dünyanin herhanigibi bir ülkesini gösterin,borclari kapatma ugruna ülkesinin %70 ini yahudiye,araba,batilisina satan bir ülke gösterin,daha hizlari bitmedi,petkim de gidiyor elden.

Hangi ülke stratejik olarak en önemli olan haberlesme agini nasil satar,telekomu verdiler lübnanlilara,lübnan ermeni soykirimini taniyan ilk devletlerden birisi.Bosa kürek cekiyoruz.Bu gercekleri görmüyorlar,görmek istemiyorlar.Halkimiza uyanin demek icin cok gec artik,tek diyecegim cok büyük gecmis olsun.

Hani Fransa ya boykot ,ben büzük isterim adamda Fransa ya amerika ya boykot mus,daha dün almis karsina hangi bakandi unuttum,fransiz isadamlarini,sen surayi al sen burayi diye konusmalar yapiyordu.

Boykot mus,bu halk bir boykot yapacaksa ne fransa ya ne almanya ya neden amerika ya,e boykotun nereye yapilacagini benim söylememe gerek yok anlayan anlar.