Arkadaşlar Legal Adware Sistemini Türk kullanıcılara da satmaya başladım, yabancı bir arkadaşımdan sonra Türk kullanıcılarına da dağıtmaya karar verdim, fakat lütfen adware illegaldir v.s gibi yazılar yazmayın, illegal olan spyware'dir, tabi adware'in yasal olması için kullanıcıya zarar vermemek gereklidir.
Sistem nasıl çalışıyor
Program belirli sürelerde belirteceğiniz bir adresteki exe dosyasını kontrol eder, eğer dosya orada ise onu indirir ve kullanıcının bilgisayarında programı açar (mesela yabancı arkadaş ve ben indirilen exe dosyası ile popup pencere açıyoruz - onun visual basic kodunu veririm gerekirse), tabi şöyle bişey var bu adware'i herhangi bir dosya ile paket yapmalısınız, mesela bir program dosyası (sizin olması lazım, yoksa sorun çıkarırlar), mp3 yada ne bileyim bir flash oyun. Adware ve bu az önce belirttiğim program ile bir setup dosyası oluşturuyoruz ve kullanıma hazır hale geliyor, programı kurduğu anda adware program files'e yükleniyor, başlangıca kendisini atıyor, program ekle kaldır'dan uninstall ekliyor ve arka planda çalışmaya başlıyor,
Şimdi biz dosyaları kurarken (bizim dosyalarda) kullanıcı sözleşmesi oluyor, eğer kabul ederse yüklüyoruz, tabi bu şekilde tamamen legal hale geliyor, sizde yaparsanız daha iyi olur, yoksa başınız derde girer, adware yüklediniz diye adamların bilgisayarına herşeyi indiremezsiniz, zaten burada sattığım kişi olursa ufak bir faks isteyeceğim, .... kişisinden aldığım dosyayı illegal olarak kullanmayağım diye.
Fiyatı 500 YTL
Ama adware'in visual basic kodlarını kimseye veremem, iki gün sonra ***** sitelerinde görmek istemem, hani güvenmem sen kendi adresini de yazarsın filan diyenler olursa ben Ankara'dayım gelsin birlikte hazırlayalım, size ilk adımda 5 adet kurulum dosyasını ücretsiz hazırlarım, sonrası için her biri 10'ar YTL'dir. Kurulum dosyasını ben yaparım diyenler için innosetup programı için şablon var, size de verebilirim ücretsiz.
Şimdi gelelim avantajlarına ve dezavantajlarına,
Avantajları, kullanıcı dosyayı indirdikten sonra dilediğiniz kadar reklam gösterebilirsiniz (tabi çok abartırsanız adam siler dosyayı program ekle kaldırdan, kusura bakmayın silinmeyen adware yapmam, -ki bu legal değildir), 1-2 ay içinde reklam gösterebileceğiniz onbinlerce kişiye sahip olursunuz.
Dezavantajları, fazla abartırsanız reklam göstermeyi yada kullanıcının bilgisayarına başka şeyler indirmeye kalkarsanız başınızı ciddi anlamda belaya girer, bunun dışında dezavantajı yok.
Şu anda kullanan bir arkadaşım var benim dışında, gerçekten çok kullanışlı, sorusu olanlar ve almak isteyenler PM atsın lütfen.