Hile nedir ?

Hilenin anlamını açıklasın ozaman biri bana.

Desinki ben şöyle günde 500 dolar kazandım.Şu şekilde Ve bu googleye göre hiledir.

Hatta sitesini pm'lesin.

Ayrıca tabiki googleden günde 500 dolar kazanan adam var.(Yine olayı kişisele vurmuyor ve nekaadar kazandığımı söylemiyorum)

Ancak bunlar googleyi PİSKOLOJİK ANLAMDA YENEN stratejilerdir.Hile dediğiniz şey google kural sayfasında belirtilmiş kural dışında yapılan hareketlerdir.Sen alırsın bi adsense ile alakalı script döşersin reklamları döşersin türk hitini Bunu kime sorsan %90 hile yapıosun der.Oysa google kural sayfasında türk hiti basamassın adsenseye özel scriptler kullanamazsın diye bir ibare yok.İşin piskolojik kısmını atlıyorsunuz.

Ayrıca unigenclik burda sokak ağzıyla konuşma.Burası kavga meydanı değil.Bir tartışma platformu.Herkes senin gibi kazanmıyor olabilir.Sen okadar kazanıyorsun diye kazanmak bukadar koalymıdır tabiki değildir.Hatırlarsan seninle daha önce bir konu üstündede bir tartışmaya girmiş daha sonra msn den görüşmüş ve anlaşmıştık.

Ben şunada inanıyorum burda bukadar korkunç rakamları ÇOK KOLAY KAZANIYORMUŞ GİBİ İNSANLARA ALGILATARAK veyahut Hileyle 500 kazanıom canım nolcak diyerek tamamen hilesiz bi şekilde veyahut tamamen temiz sayfalarında ayda 300-400 dolarla yetinen insanların Piskolojileri ile oynuyorsunuz.Bunları daha öncede konuşmadıkmı ? AMA DEMEKKİ konuştuklarımız hiçbirşeye yaramamış yine prof kesilmişim.

Ben burda profluk yapmıyorum.Herkesin aynı Düşündüğü bir platformda gelişim olmaz.Ben farklı düşünüyorum.

Her önüne gelen bu ülkede günde 500 dolar kazanamaz.Googleyi piskolojik anlamda yenenler ve biraz şansı olanlar kazanır.

Vardır 6 google adsense hesabın hepsinden 200 dolar kazanıyorsundur al sana günde 1200 dolar maksimum 3 ü banlansa al sana günde 600 dolar.

AMA NASIL KAZANDIĞIN ÖNEMLİDİR.