sistemnet telekom ile yaklaşık 4 aydır çalışıyorum. herhangi bir kesilme yada ek ücrete tabi tutulmadım. gayet iyi niyetli ve iyi çalışıyorlar

gmail83 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
beyler nixcon u diyorsunuz ama nixcon şuan yeteri kadar şeffaf olamamış bir yer kendini gizli tutup gelişme içerisine girmiş bir yer yani bir radore gibi vey teklan gibi şeffaf değildi ilk açıldıgında şimdi nasıl bilmiyorum gerçi bu yüzden nixcon konusunda güvensizlik var sonuçta oraya teslim edecegim şey bir makine hem maddi hem manevi olarak bir değeri ve büyük bir sorumluluğu var. nixcon dışında ki diger dc ler sabancı ve borusanı da duydugum kadarı ile iyi olmalarına rahmen son zamanlarda bozulmalar yaşanmış destek vs açısından.
Sistemnet e gelirsek onlarda bir porta bi ton pc takıyorlarmış bildigim kadarı ile ve tanıdık birisinin de söylemesine göre ttnet e olan ödemelerini sarkıttıkları için birkaç günlügüne ttnet baglantılarını kapamış ve ayrıca daima durmadan ek ücret çıkartıp duruyorlarmış onu da araştırdım çok fazla kafa bulandırıcı şeyler söyleniyor orası hakkında da maalesef
dgn teknolojiyi duydum nasıl bir yer tam bilmiyorum bursada sanırım onların merkezide. co-location fiyatlarınıda bilmiyorum gerçi
Grid ile görüştüm şuan hala görüşme içerisindeyim
Teklan ile de 1 yıldan fazla süredir görüşme içerisindeyim
windows standart edition ve plesk panel imkanı sunamadıkları için maalesef teklanı raf a kaldırdım. hizmet alacagım dc windows standart edition ve plesk panel yada windows sistemde çalışacak bir kontrol paneli sunmalı yoksa açıkta kalacam
bu yüzden önereceginiz yerler arasında win lisans ve plesk lisans veren yerler olması benim için daha iyi olur aslında