Senin gibi adamlar için kaave comla calışıp reklam sistemi kurmaya çalışyoruz. yeni bir gelecek yaratmaya çalıştığımız halde bana yalvardınız diyorsun. ben sana nededim toplistin düştü üye olayım mı demem yalwarmak(üstündeki bir site sana iyilik yapmak isteyince anlayışın buysa helal olsun) ? bu bir arkadaşlıktır senden gelecek 3 bin tekil olsa bile benim cok mu umrumda ? günde dopdolu.net im sadece 60 bin çekebiliyor. biraz mantıklı ol kafanı çalıştır. hileli hittim yok extearm herşeyi ortaya koyuyor.
Seninle bundan 6 ay önce msnden konuşmuştuk. Aslında hatan yok. adam gibi konuştuğumuz için yalakalık yaptığımızı inandırmışsın kendine. Bu psikolojik bişey. Suçun yok sadece çocuksun. Dopdolu.net Alexa sıralamasında senin hiç kendini göremediğin yerlerde. ilerde farkımız daha belirgin olduğu zaman kıskançlığın ve lafların dahada artıcaktır. seninle konuştuk ama dost olarak üye olayım mı diye ? adam değilsin daha cok konuşmaya gerek yok adminler konuyu kapatsın. Bize inanmayan kimse sistemize üye olmasın. bunca zaman desteğinizi hiç görmedik bu saatten sonrada görmeye gerek yok. Biz Kendi başımızın çaresine hep baktık.. Büyük Şirket Anlaşmaları Sistemimizin değerini Artıracak ve çocukca olmadığını gösterecektir
www.dopdolu.net/ryy.JPG
Kalite Geri dönüyor. biraz incele dopdolunun 45 bin sayfası var
http://www.google.com.tr/search?hl=t....net+msn&meta= sadece msn kelimesi