bedo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
kız eyer şaka gibi davranışlarda bulunuyorsa sende aynı şekilde şakalar yap ona yaklaş biraz ders ile ilgili bir şey söyle nebilim yanında örneğin ya ayşe fatma herneyse şu soruyu anlamadım anlatırmısın tabi dediği anda hemen yanına otur ve o anlattığında sen onun gözlerine yüzüne bak aloo der dinlemiyormusun dediğinde sende kendini saf ayağına vur dalmışım ve haliyle kız bunu anlar bana karşı bir şeylerin olduğunu sonra bunu 1-2 ders konuşma derste iken hep onun sırasına bak ve onu takip et ve baktığın sırada oda sana bakarsa ufak bir gülümse at bundan sonra akışına bırak artık kendisi seninle konuşmak için her türlü şeyi yapacak tabi sana yaklaştığında sende bi adım at sonra tel nosunu al ve dıyer arkadaşların dediği gibi : gülücükler slm nbr gibilerinden mesaj at ilk başlarda sonra fıkra türü bir şeyler atarsın ve en sonun aşk meşkle siirleri at yuzde 85 olumlu olacaktır. ve en sonunda tam bir ilişki kurduğunuzda teklifi ver bunu 1 hafta 10 gün içinde teklifi ver bu kadar çok ii bir taklit bu.

şahsen ben lisedeyken bu şekilde tavlardım kızları hehhe
kolay gelsin
Sen yinede bunu uygula ben aynısını yaptım Ve 5,5 aydır devam ediyor