Bende ayağı kangren olan hastanın öldürülmesine üzüldüm. Ayağını ksip hastayı iyileştirebilirdik. Ama o yunanlının vidoyu koyma sebebi yine bir Türk. Süper zeki türk arkadaşımız "Gayreek" adlı bir videoyu Youtube a koymuş ve yunanlılar buna karşılık o adi videoyu koymuş. ama dikkatimi çeken "Gayreek" in h^ala duruyor olması. Ben bazı yazarlara ve Ulaştırma bakanlığına e-mail attım. e-maili de buraya koyayım:
Alıntı
Ülkemize matbaaa bulunuşundan 400 yıl sonra geldi ve ülkemiz batılı ülkelerden çok gerilerde kaldı. Günümüzde ise internet hemen hemen diğer ülkelerle aynı anda ülkemizde kullanıma açıldı. Fakat ben yine de internetin ülkemize erken geldiğini düşünüyorum. Çünkü sansürü çok rahat bir şekilde internette uygulayabiliyoruz. Ayağı kangren olan bir hastayı öldürüyoruz. Ama ayağını kesip hastaya iyileşme şansı tanımıyoruz.

youtube.com da Mustafa Kemal Atatürk' hitaben yapılan aşağılık video ülkemizdeki herkes gibi beni de üzdü fakat olayın çıkışını bilmeden yasakçı ve sansürçü bir zihniyet ile siteye erişimi anında kapatabiliyoruz. Olayın çıkışına bakacak olarsak suçlu biziz. Çünkü ülkemizde yükselen milliyetçilik dalgasıyla kendini Milliyetçi zanneden bir kişi youtube.com "Gayreek" isimli bir video yüklemiş ve Yunanlılarda buna tepki olarak malum aşağılık videoyu koymuş.

Sansür yerine video siteden kaldırtılabilirdi. Ki youtube.com videoyu itesinden kaldırmıştı.

Şimdi düştüğümz hal içler açısı. Youtube.com u engelleyen İran,Çin,Brezilya dan sonra 4. ülke olduk. Ayrıca biz özgürlüklerin artacağını savunduğumuz Avrupa Birliğine girmek için çaba sarf ederken, yurtdışında çok zor duruma düşüyoruz. Eğer yurtdışındaki basını takip derseniz, Türkiye'ye bu olay karşısında ne kadar acır bir şekilde bakışlarını görebilirsiniz.

Ben artık sansür istemiyorum. Her aklına gelen internete sansür uygulatmasın. Lütfen bir yasa tasarısı .çıksın. Size güveniyoruz.

Avrupa veya Amerikada böyle yasakçı ve sansürcü bir zihniyetle karşılaşmak mümkün değil.

Ayrıca bu videoyu bu kadar göz önüne sokan Medya, kendi çıkarları doğrultusunda hareket etmektedir. Bugün youtube.com yarın metacafe.com. Sonra ne olcak? türkler hangi siteye girecek? Tabi ki pikniktube.com'a. umarım buradan birşey anlayabiliriz.

Youtube.com a Türkiyenin erişimi kapatılınca, o videolar bir daha yayınlanamayacakmı? Bizim bu sansür zihniyeti aynen kafasını kuma gömen devekuşuna benziyor. Biz izlemeyebiliriz ama ülkemiz dışındaki insanlar izleyecek. Bizim bu videodan haberimiz oldu, peki bundan sonra eklenen videolardan haberimiz olacakmı? Olmayacak ve tepkimizi koymayacağımız için o videolar yine diğer insanlar tarafından izlenebilecek.

İnternet konusunda bir yasatasarısı meclisten geçmeli ve internet sansürden kurtulmalıdır.

Saygılarımla...