arkadaşlar galiba bu kadarın amacını anlayamadınız cobra kara cahil sensin canım.
youtubeyi kapattık evet türkiyeden giriş engellendi siz türkiyeyi çok küçük bir pazar sanıyorsunuz herhalde evt o videolar hala yayında ama ne kadar etkili?
ugandadaki adam Atatürk videosunumu izleyecek o videonun amacı Türkleri çilecen çıkartmaktı yani bizi ve bu engellendi.
youtube Türkiyede yayın yapamadı evet bu büyük bir ticari ceza ve youtubeye zarardır.
bu karar alınmasaydı youtube aynı şekilde Şehitlerimize yapılan saldırı videolarını ve Atatürk gibi değer verdiğimiz büyük kişilere hakaret videolarını yayınlamaya devam edecekti.
youtube açılacak evet ama nasıl?
gelecek mahkemeye diyecekki işte ben şu şu tedbirleri aldım ve artık sizin yasalarınıza aykırı videoları şu şekilde engelleyeceğim diyecek ve bunu kanıtlayacak.
yani bu mahkeme kararı bu şekilde işe yarayacak.
haa youtube kaldırmazsa ceza olarak Türkiye pazarını kaybedecek.
salak gibi seyredeceğine elinden gelenleri yapanları nedense çekemiyor kimse.
amerikada o siteyi kapatmak elimizden gelmiyor diye Türkiyedede yayın yapmasına izinmi verelim.
Cobranın bu başlıkta yazan insanlara cahil dediği için gereğinin yapılmasını istiyorum %99 a cahil demiş bu bir tespit değil hakarettir.
başlıkta 100 kişi mesaj yazmadığına göre bu başlıkta yazan herkese cahil demiştir radmin sende dahil.