Hostbank şu Codegen modegen gibi markalardan uzak durmayı öğrenin artık lütfen. Bir bilgisayarın en önemli parçası güç kaynağı. Birkaç donanımınızı düşük alın, oradan artan paraları psu'ya yatırın. 2 kuruştan kaçalım derken 2 gün sonra o milyarlık donanımları elinize alırsınız. Sonra da bir soğuk su.

@Hazerfen

Monitör 20 SAMSUNG 205BW TFT LCD GÜMÜŞ

Bu monitörün 225BW modelinde Backlight denilen, ışık sızması problemi vardı. O yüzden de üstüne hemen 226BW modeli piyasaya sürüldü.
225 alıp çok memnun kalanlar var. Ama bu sorundan şikayet edenler de var.Kişiden kişiye değişiyor. 205BW'de de aynı problem var mı bilmiyorum.Bir araştır derim.

Ekran Kartı ASUSTEK EN7600GT/2DHT(128Bit)256MB SLI 16X

Ben böyle bir donanım bilmiyorum.O yüzden üstüne konuşmayayım.
Bu GT değil de GS olabilir. Pasif soğutmalıdır. Sessizdir. Ancak çok ağır uygulamalar (ekran kartına yüklenen) kullanılacaksa, ısınıp sizi yarı yolda bırakabilir.
Ayrıca bu kartı kullanacak sistemin en az 400-450 watt güç kaynağına ihtiyacı var.

Kasalarda güç kaynağı yanında gelir genelde. Aopen, Asus kasaların güç kaynakları kalitelidir. Bildiğim kadarıyla 2si de FSP'ye yaptırıyor zaten.
Hem şimdiki sistemde sorun olmasın hem de geleceğe yatırım olsun derseniz 600-700watt olanlara bakabilirsiniz. Şimdikinin ihtiyacını rahat karşılar.
Bende 600 Watt FSP Epsilon var. Sanıyorum Black'te de bunun 700'lük versiyonu var.
Bunun dışında Silverstone,Antec gibi markaları da tercih edebilirsiniz. Ama f/p olarak FSP daha çok tercih sebebi.

İşlemciyi amd almak yerine Intel C2d alsanız bence daha iyi olur.
İşlemci değişince doğal olarak anakart da değişecek.

Son bir uyarı daha yapayım. Bu da ileride bir sorun olduğunda başınızın ağrımaması için.

Asus marka ürünleri alırken, Çizgi Elektronik ithalatı olmasına dikkat edin.
Asus'un iki ithalatçısı var. Çizgi ve Boğaziçi.
Teknik destek, garanti gibi konularda Boğaziçi, Çizgi'nin yanına yaklaşamaz.

Bunu da size şu linkten göstereyim :

Çizgi Elektronik - CRM Uygulaması v2