Ya abiler Almanca kursunda bir kız ile tanıştım ve şunu farkettim ben bilgisayar ile uğraşa uğraşa odun olmuşum resmen
Neyse konuya giriyorum. Tanışalı iki gün oldu adaşız. Yeşil gözlü hukuk 2. sınıf bir hatun. Oturduğumuz yerler yakın ama farklı otobüsler ile gidiyoruz normalde. Neyse bugün kurs çıkışı aynı otobüsle gidelim dedi ve uzakta inecek olmasına rağmen bunu yaptı. Neyse ne yapayım gidip kıza direkt seni seviyorum mu diyeyim bir de bir kız ile ne konuşulur. Sitemin hitini nasıl arttıracağım konusundaki planlarımdan bahsetmeyeceğim herhalde...
ALLAH'ım tam bir O.D.U.N'um...
Var mı fikri gelen...
hawk makalelerin aşkına seni kurtaracam bu işten

bir örnek vermek istiyorum 2 gün önce eski sevgilimden ayrıldım dün dershanede bir kızla konuştum .. abi sen kıza seni seviyorum aşık oldum benimle çıkarmısın gibi saçma sapan cümleler kuransan kıza cevap hakkı doğuyor olumsuz sonuçlanma şansı var ... şimdi açıklayacağım yöntemle olumsuz sonuçlanma ihtimali çok düşük

kıza bu akşam çıkışta bişeyler yapalımmı diyorsun ( çünkü zaten tanışmıssın bişeyler olmuş ) kız yapalım diyor veya ya bugün eve gitmem lazım yarın yapsak olurmu ... bu sayede ilk kez kızla dışarı çıkmış oluyorsun

ee tabi o sırada iletişim yollarını ele geçirmiş oluyorsun mesene telefon . ztn kız seninle dışarı gelmisse iletişim yollarına ulaşmak hiç ama hiç zor değil ... sonra bide sinema veya tiyatro derken hiçbişey sölemeden bide bakmıssın kızla olay baya bi ilerlemiş .... aniden sölersen onların tepkiside aniden oluyor
aklına takılan bişey olursa sor