R10'nun bu bölümü insanların yada firmaların hizmetlerini tanıtması için reklam postlarından oluşur... R10'nun özünde böyle bir kategori mevcut tek yazan bizmişçesine konuşman baştan yanlış...

“Madem firmasınız neden forumlarda vakit geçiriyorsun” diye yazmışsın ancak benim üye ismime bas en son ne zaman aktif olmuşum gör bazen bir iki gün bile girmiyorum boş zamanlarımda giriyorum ama reklam için değil reklam için açtığım konu sayısı 10'nu geçmez.. 1 Kişilik bir destek ekibimizi yok yani 24 saat burada olsam da ben 24 saatimi burada geçiriyorum diye hizmet kalitemiz düşmez..

Bizim müşterimiz olmayıp hakkımızda yorum yapanlardan miydem bulandı artık.. Seni benim buraya yazdığım hiçbir şey uzaktan yada yakından alakadar etmez! İma taşıyan yazılar yazman beni değil seni zor duruma sokar.

Bundan sonra bir şey yazarsam zaten sorusu yâda aklına takılan bir şey olan kişi ve kişilerin sorularını cevaplamak için telefonlarını alacam pm ile.. Böylece meslektaşlarımız yada sır laf olsun diye soru sormayacaklardır.