1 hafta öncesine kadar bir arkadaşıma şifrelerimi verdim toplist kurması için ama ******** gitmiş hosttaki sitelerin tabloları ile oynamış falan filan...
1) Böyle bir açık neden var ? Bunda benim suçum ne ? Vermeselerdi öyle bir yetki,benim haberim bile yoktu !! 1 müşterileri gitti diye beni hosttan atmaya çalıştılar...
2) Hitimden olsa gerek serverlarını çok kastığım için paramın yarısının yarısını iade atıp beni hosttan atıyorlar !!
Bugünkü konuşma kayıtlarını atıyorum...
Hostingciyim Bilişim ve İnternet Hizmetleri ile
bence çalışmayın !!
Elazığlı168 çok iyi birisi,çok destek verdi msn'den falan ama ben
destek@hostingciyim.com ile (
darjeling@forumcuyum.com ile aynı kişi )görüştüğüm de çok daha farklı şeyler duydum...
Tamam onlar da haklılar serverlarını gerçeten de çok kasıyo olabilir sitem ama sorunu çözemedikleri gibi müşterilerine yüklüyorlar !
Şirket olmayan hostingciler'in çoğu böyle mi olmalı
darjeling@forumcuyum.com: CPU usageLast 1 minute 9.25 Last 5 minutes 33.16 Last 15 minutes 36.49 darjeling@forumcuyum.com: siteyi askıya alıyoreum darjeling@forumcuyum.com: daha sonra tekrar bakacağım Günlük Tekil Hit 2500+ Üye Sayısı 7500+ Pagerank Değeri 4 Forumu Mesaj Dolu Site Komiklik.Net: ne zaman biter darjeling@forumcuyum.com: bakalım kaça inecek Günlük Tekil Hit 2500+ Üye Sayısı 7500+ Pagerank Değeri 4 Forumu Mesaj Dolu Site Komiklik.Net: panele giriyordum darjeling@forumcuyum.com: hemen deniyorum Günlük Tekil Hit 2500+ Üye Sayısı 7500+ Pagerank Değeri 4 Forumu Mesaj Dolu Site Komiklik.Net: ok darjeling@forumcuyum.com: hesap askıda şuanda Günlük Tekil Hit 2500+ Üye Sayısı 7500+ Pagerank Değeri 4 Forumu Mesaj Dolu Site Komiklik.Net: tmmm şimdi bakın darjeling@forumcuyum.com: tamam darjeling@forumcuyum.com: yeniledim darjeling@forumcuyum.com: sayfayı darjeling@forumcuyum.com: load durumuna bakıyorum darjeling@forumcuyum.com: CPU usageLast 1 minute 4.13 Last 5 minutes 22.99 Last 15 minutes 32.30 Günlük Tekil Hit 2500+ Üye Sayısı 7500+ Pagerank Değeri 4 Forumu Mesaj Dolu Site Komiklik.Net: evt fark var Günlük Tekil Hit 2500+ Üye Sayısı 7500+ Pagerank Değeri 4 Forumu Mesaj Dolu Site Komiklik.Net: ama az darjeling@forumcuyum.com: yaklaşık darjeling@forumcuyum.com: %6 fark var Günlük Tekil Hit 2500+ Üye Sayısı 7500+ Pagerank Değeri 4 Forumu Mesaj Dolu Site Komiklik.Net: CPU usageLast 1 minute 9.25 Last 5 minutes 33.16 Last 15 minutes 36.49 Günlük Tekil Hit 2500+ Üye Sayısı 7500+ Pagerank Değeri 4 Forumu Mesaj Dolu Site Komiklik.Net: hmm darjeling@forumcuyum.com: günde 10bin hit alan vbulletin forum müşterim var Günlük Tekil Hit 2500+ Üye Sayısı 7500+ Pagerank Değeri 4 Forumu Mesaj Dolu Site Komiklik.Net: yüzde 6 az değil mi siteyi hosttan atmak için darjeling@forumcuyum.com: bu kadar cxpu yeniyor darjeling@forumcuyum.com: çok bile darjeling@forumcuyum.com: usageLast 1 minute 2.69 Last 5 minutes 18.57 Last 15 minutes 30.08 darjeling@forumcuyum.com: şimd,i 2 ye düştü Günlük Tekil Hit 2500+ Üye Sayısı 7500+ Pagerank Değeri 4 Forumu Mesaj Dolu Site Komiklik.Net: peki ne yapılabilir darjeling@forumcuyum.com: sitedeki tüm ziyaretçiler durunca Günlük Tekil Hit 2500+ Üye Sayısı 7500+ Pagerank Değeri 4 Forumu Mesaj Dolu Site Komiklik.Net: serverı kasmamak için darjeling@forumcuyum.com: databasenizde problem var Günlük Tekil Hit 2500+ Üye Sayısı 7500+ Pagerank Değeri 4 Forumu Mesaj Dolu Site Komiklik.Net: neyden kaynaklanıor darjeling@forumcuyum.com: walla bilmiyorum darjeling@forumcuyum.com: yaptığınız 1 eklenti darjeling@forumcuyum.com: veya hatalı 1 kod darjeling@forumcuyum.com: bile olabilir Günlük Tekil Hit 2500+ Üye Sayısı 7500+ Pagerank Değeri 4 Forumu Mesaj Dolu Site Komiklik.Net: siz kontrol edemez misiniz Günlük Tekil Hit 2500+ Üye Sayısı 7500+ Pagerank Değeri 4 Forumu Mesaj Dolu Site Komiklik.Net: neyin olduğunu darjeling@forumcuyum.com: nasıl edeyim darjeling@forumcuyum.com: darjeling@forumcuyum.com: tablolarınızı optimze etmeniz gerekir darjeling@forumcuyum.com: oda pek işe yaramaz darjeling@forumcuyum.com: ama bu siteyi çoğu hostçu kabull etmez darjeling@forumcuyum.com: yarın gönderiyim ben ücretinizi darjeling@forumcuyum.com: yedeğinizi alın Günlük Tekil Hit 2500+ Üye Sayısı 7500+ Pagerank Değeri 4 Forumu Mesaj Dolu Site Komiklik.Net: siz alın yedeği Günlük Tekil Hit 2500+ Üye Sayısı 7500+ Pagerank Değeri 4 Forumu Mesaj Dolu Site Komiklik.Net: link atarsınız darjeling@forumcuyum.com: .sql yedeğimi? Günlük Tekil Hit 2500+ Üye Sayısı 7500+ Pagerank Değeri 4 Forumu Mesaj Dolu Site Komiklik.Net: hyr yaw Günlük Tekil Hit 2500+ Üye Sayısı 7500+ Pagerank Değeri 4 Forumu Mesaj Dolu Site Komiklik.Net: tüm siteyi taşımayacak mıyız darjeling@forumcuyum.com: ewt darjeling@forumcuyum.com: .psa yedeği alabilirim darjeling@forumcuyum.com: ama sadece pleskli bir sunucya darjeling@forumcuyum.com: yüklenir oda Günlük Tekil Hit 2500+ Üye Sayısı 7500+ Pagerank Değeri 4 Forumu Mesaj Dolu Site Komiklik.Net: tmm işte tüm sitenin yedeğini alın darjeling@forumcuyum.com: Günlük Tekil Hit 2500+ Üye Sayısı 7500+ Pagerank Değeri 4 Forumu Mesaj Dolu Site Komiklik.Net: allah allaaaa darjeling@forumcuyum.com: ewt darjeling@forumcuyum.com: .sql her sunucya yüklenir darjeling@forumcuyum.com: database yedeği Günlük Tekil Hit 2500+ Üye Sayısı 7500+ Pagerank Değeri 4 Forumu Mesaj Dolu Site Komiklik.Net: .sql alın o zaman Günlük Tekil Hit 2500+ Üye Sayısı 7500+ Pagerank Değeri 4 Forumu Mesaj Dolu Site Komiklik.Net: yeterli mi o darjeling@forumcuyum.com: yeterli darjeling@forumcuyum.com: sizde ftpdeki dosyalarınızı alın Günlük Tekil Hit 2500+ Üye Sayısı 7500+ Pagerank Değeri 4 Forumu Mesaj Dolu Site Komiklik.Net: normalde sizin bu şeyler bile bizi uğraştırmamanız gerekli Günlük Tekil Hit 2500+ Üye Sayısı 7500+ Pagerank Değeri 4 Forumu Mesaj Dolu Site Komiklik.Net: neyse ben r10 a başlık açayım o zaman host için