bende bu herifi tanıyorum...zamanında ufak bir iş yaptım ama *********** olduğu bilmiyordum...ama bana kazık atmayı başaramadı çünkü elimde ev telefonu vardı ve oturduğu yeri biliyordum...bildiğim tüm şeyleri sizlerle paylaşmak isterim... msn adresleri: yusufyuksel@live.com yusuf@yusufyuksel.com McYusuf22@hotmail.com cep telefonu: 0538 772 02 79 ev telefonu: 0212 689 01 91 arkadaşının msn adresi: ozelyazilimci@hotmail.com bu adam bilenler için istanbul avcılar da kıraç denen semtte yaşıyor...bir internet cafeyle bağlantısı var...bana benim diyordu ama onun olmadığı kesin...ama oraya takılıyordu...bu internet cafe nin adı ZEUS İnternet Cafe...tam yerini bilmesemde merkezi bir yerini tarif edim oranın...yine bilenler için: Kıraç Merkezdeki jandarma karakoluna geldikten sonra sağa dönünce az aşağıda bu internet cafe var...evi de yine o yakınlarda...evli bu adam...güneşli yle bağlantılı...kayınpederi felan güneşli de oturuyor... benimde bildiğim bu kadar...inş işinize yarar...
çok teşekkür ederiz keroven..senin gibi duyarlı insanlar sayesinde bu mahluğa gereken ceza verilecektir...Tekrar teşekkürler