Linker sitelerimden birine site ismini vermeyeceğim bir kayıt yapılıyor ve açıklama için ayırılan kısım da aşşağıdakiler yazıyor... İnsanlığın düştüğü durumdan artık iğreniyorum ve bu durumu sizinle paylaşmak istedim...

slm ben xxxxx xx yaşında bir travestiyim . xxxxxx xxxxx da yaşıyorum . resimli sitem http://www.xxxx.xxx. inceleyin beğenirseniz (gündüz saat 4 ile gece 4 arası)arayın görüşelim 0 xxx xxx xx xx ismim xxxx (sanal yapmıyorum telefon mesajlarıylada...

---------------

İpneler jigololar dadanmış ya alın buda başkası

" DİKKAT ! ! !

GÜVENLİK VE GİZLİLİK KONUSUNDA HASSAS OLDUĞUM İÇİN RESİMLERİMİ E POSTA ADRESİNİZE GÖNDERECEĞİM

SAĞLIK RAPORUM VARDIR KİŞİSEL BAKIM VE TEMİZLİĞİME ÖZEN GÖSTERİRİM

CİNSELLİKLE İLGİLİ KONULARDA BİLGİ SAHİBİYİMDİR

ERKEKLERLE KESİNLİKLE İLİŞKİYE GİRMEM"
------

SİZİ ZEVKİN DORUKLARINA ÇIKARACAK KALP ATIŞLARINIZI ARTTIRACAK VE ZEVK ÇIĞLIKLARI ATARAK TATMİN OLACAĞINIZ ATEŞLİ BİR ****

TÜM SEKSİLİĞİM VE ENERJİMLE KENDİMDEN GEÇERCESİNE YAPTIĞIM SİZİ TAHRİK EDECEK EROTİK DANS YADA STRİPTİZ

PARTİ BALO KONSER GİBİ SOSYAL ETKİNLİKLERE KAVALYE (ESKORT) LUK

YA DA SİZİN GERÇEKLEŞTİRMEK İSTEDİĞİNİZ HER TÜRLÜ İSTEK VEYA FANTEZİ

------
ALMAK İSTEDİĞİNİZ HİZMETİ YA DA GERÇEKLEŞTİRMEYİ DÜŞÜNDÜĞÜNÜZ FANTEZİLERİNİZİ İSTEKLERİNİZİ AŞAĞIDAKİ E POSTA ADRESİNE GÖNDEREBİLİR YADA AŞAĞIDAKİ MESAJ BÖLÜMÜNDEN BANA ULAŞABİLİRSİNİZ

AYRICA HİZMET ALMAKLA İLGİLİ AKLINIZA TAKILAN HER TÜRLÜ SORUNUZU VEYA ENDİŞENİZİ DE BANA İLETEBİLİRSİNİZ