burda atilla bey hakkında yazılan bazı yazılarda size katılmıyor o zaman soruyorum hanginiz para almadan vps açar söylerin hanginiz açar siz sadece rakiplerinizi kötülemeye calışıyorsunuz ve demişinizki hitli site kardes denedim server yogmuyor hitli site çok sıtabil çalıyor istiyen alır istemeyen almaz bu kadara ve kullanmadıgınız sadece kulaktan dollma sözlerde gelip burara yazıyorsunuz bizim ünlü bir ata sözümüz var başkasının si..... le gerdeye girriyon söz tak diye yerine oturdu bence ben bu konuyu açmadan nedeni ben sizinde hayatta görmediginz kadar vps ve dc kullandım tamamı ve hemen hepsiyle bir şeye yaramıyordu ozaman örnek
DakikHost, Web Hosting, Dedicated Server, VPS, VDS, ASP Hosting, PHP Hosting, cPanel, Plesk - Web Hosting, Radyo Hosting, Dedicated Server, Domain Kayıt, VPS, Radio Hosting, Webhosting vps aldım sadece 15 ytl ödedi ve dedigim şuydu eger güzelse kulancam güzel degilse bırakcam yaw server 1 tane bile site yok ama cpu%100 sürekli, hiç %70 görmedim o yuzden bu çok iyi herkese tavsiye derim aradan 6 ay geççin 6 ay sonrada aynı yazarım ben ne dogruysa onu yazarım bu kadar kolay bundan sonra sadece kulşlananlar yorum yazzın tamma
bu konuyu açmamdaki sebem herkes her firmayı konusuyor ama tek bunları konusmuyor izin verinde artık konuşalım eger okumak istemeyen olursa siteye girmesin saygılarımla
ah unutmadan isterseniz bir sorun atilla beye ödeme yapmısım diye