İstediğim il editörlüğüydü, 1 gün sonra cevap verildi.

20 den fazla referas site yazdım, belediye resmi sitesi, müftülük resmi sitesi, köy - dernek resmi siteleri gibi referanslarım var onları yazdım.

Kendime ait il ve ilçeleri tanıtan sitem var, şehir firma rehberi sitem var, il ve ilçelerden haber yayınladığım sitem var, üniversite öğrencilerinin aktivite düzenleyebileceği sitem var, bir iki tane lise için yine kendime ait sitelerim var onları da yazdım.

Kategori ile alakasız olan kendi web sayfalarımdan da bazı referanslar daha yazdım.

Yani 20dan fazla ama kaliteli sayılan sitelerimi yada hazırladığım siteleri referans olarak verdim.

Site açıklamalarında akıcı bir anlatım kullanmaya gayret ettim, hepsini teker teker açıkladım. Yazdığım tüm referans sitelerini.

Mesela ;

Kendime ait olan web sayfalarımdan bazıları;
Gönülçelen.NET - Forum - Msn - Sohbet - Aşk - Sevgi - Eğlence - Msn Nickleri - Arkadaşlık - Dostluk >> Msn Nickleri, Komik Videolar, Gaffur Videoları, Güzel Sözler, Romantik Resimler, Komik Mp3 Video Bedava Son Mp3 Msn İfadeleri Bedava Klip Dizi mp3 : Bu sitedeki amacımız insanların eğlenerek bilgi paylaşımda bulunmalarını ve yeni dostlar edinmelerini sağlamak. Henüz açılmasından 6 ay geçmesine rağmen bir milyondan fazla sayfa görüntülenmesi ile başarılı bir çizgide ilerliyor.

www.sivasliyiz.con : DMOZ Sivas dizinininde de yer alan, Sivas ilinin en geniş arşivli web sayfası olan Sivasliyiz.Com Sivas ilinin en tanınmış ve değer verilen web sayfalarının başında gelmektedir. 6000'den fazla üyesi ile Sivaslıları internette bir çatı altında toplamayı hedeflemekte. Ayrıca Sivasliyiz.Com 'a bağlı olarak, SivasSivas.Com, Sivas Haber, Sivas Resimleri, Sivas Fotoğrafları, Sivasdan Haberler, Sivas Haberleri, Sivas Valiliği, Sivas Belediyesi, Sivas.Com, Sivas ve SivasReklam.Com Sivas Rehberi Sivas Is Yeri Rehberi, Sivas Rehberi, Sivas Firma Rehberi, Sivas Is Yerleri, Sivas Firmalari sitelerini de Sivaslıların hizmetine sunmuş bulunmaktayım.

SivasReklam.Com Sivas Rehberi Sivas Is Yeri Rehberi, Sivas Rehberi, Sivas Firma Rehberi, Sivas Is Yerleri, Sivas Firmalari : Sivas Rehberi olarak hizmet veren bu sitemde, Sivas İş Yerlerinin internette tanıtımını yapmaktayım.

SivasSivas.Com, Sivas Haber, Sivas Resimleri, Sivas Fotoğrafları, Sivasdan Haberler, Sivas Haberleri, Sivas Valiliği, Sivas Belediyesi, Sivas.Com, Sivas : Sivas ilinden sıcak haberleri ziyaretçilerine duyuran web sayfam.

Bu tarz geniş acıklamalara baş vurdum.

İnternet geçmişimi anlattım, 1998 yılından beri web tasarım ile ilgilendiğimi ve şuan resmi iş yerlerine site hazırladığımı vs...

Yani olabildiğince açıklamaları okunur ve uzun tutmaya çalıştım.

Ne siz açıklamalarınızı yazarken bıkın (bıkmadan uzunca yazın)
Ne de açıklamalarınızı okuyan bıksın. (akıcı bir anlatım olsun)