Crazy_Blood adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Abicim Paraylada Olsa Adamlar internete Yatırım Yapmışlar. Madem Mynet'i Bu Kadar Kötülüyorsun Birkaç Projeni Gösterde Biz de Onları Eleştirelim Bakalım Mynet'e Göre Nasılar. Ne Kadar Bütçeyle Nasıl Bi Proje Gerçekleştirmişsin Merak Ediyorum.
Futbol yorumcusu olmak için Futbol takımın sahibimi olmak gerekiyor.

Ben aktif olarak proje geliştirmenliği yapıyorum.Ve Projeyi Başlangıcından sonuna kadar bir staff süzgecine sokuyorum.Ve yorumluyorum eleştriyorum.

Bir sinema filmi gibi düşün.Sinema eleştirmeniyim ben.Yönetmenmi olmam gerekiyor.

Ben MYNET'i kötülüyorum ama şu yüzden.

MYNET kendini pohpohluyor ama aslında öne çıkan 2 yönü var.

1-türkiyede en fazla ziyaret edilen 2.ci site
2-15,5 milyon üye

Sitelerimi asla forumlarda yazmam 3 yıldır yazmadım 3 yıl sonrada yazmam Casey'de bilir bunu zaten

ama en basitinden

Rockmuzik.gen.tr | Hareket Zamanı !

1,5-2 milyar gibi komik bir masraf harcayarak ortaya çıkardığım basit projelerimden birisi.Ha şuan sattım o ayrı(çok büyük başka bir projeye girdiğim için vakit ayıramıyorum bu tür şeylere).Satış formu açtıgım için bilen biliyor zaten o yüzden bunu yayınlamakta sakınca bulamadım.

Mesela bu projemde ilginç birşey yaptım

her portalda standart bir anket bloğu vardı ben kalktım bunu şu şekılde çevirdim

Üyeler kendileride anket ekleyebiliyor ve her sayfaya girdiğinizde başka bir anket açılıyor.

Bu sana göre yada başkasına göre basit bir detay olabilir ama bana göre bu bir yeniliktir.

Sadece basit olarak bunu anlatmaya çalıştım.

Lütfen beni yormayın sabahtan beri dolaşıyorum