Abi bu benım basıma gelen ilk olay diğer olaylarda Allah razı olsun arkadaşlarda param kalmadı. Bir tek bir arkadaşta 20 ytl param kaldı oda parası yetişmedi geri ödemede bende helal olsun dedim. Ben bu olayda para peşinde değilim. Zaten alırsamda bundan sonra cok guvendıgım adamlardan alırım. Haklısın Çok aldım çoğu insanda tanır beni kimseye guvensızlık yapmadım. Ve buyuk tutarlarda aldım hep. Dünde birinden aldım halada kullanıyorum. ben ıstıyorum bir adamla çalışayım ama olmadı işte

. evet bırakıcam sanırım. Guvenılecek adam yok. Ama dedıgım gıbı bugun benım basıma geldı yarında sızın basınıza gelır sessız kalmayın abi. Benim paraya pulada ıhtıyacım yok demek ıstemıyorum. Bu gururda değil bu resmen ileride yapacagım alışverişlerde dolandırıcıların bunları yapmaması. Sussam diğerleri gibi bu adam senide dolandırır. Diğerlerinide.
serdarcım ben ilk zamanlarda yazdım celişkili bi durum diye. ama satısı baltalamak olmasın die cok fazla ustune gitmedim. neyse bunla gelmiş gecmiş olsun inş alırsınız paralarınızı.