Bu kötü emellerden kasıt nedir onu bir türlü anlayamadım? CV'nin ne tip bir resmiyeti var işe alınma sürecinde onu bir açıklarmısın? Bildiğim kadarıyla sadece işletmeye sunulan ve sunan kişiyi bağlayan bir evraktır. İstersen internetteki sitelerden onlarca CV bulabilirsin şuanda. Ben 7 sene işletme okumadım, ama 11 senedir firma sahibiyim daha CV'nin ne şekilde nerede kötü niyetle kullanılabildiğini görmedim, öğrenmekte fayda var.
sanırım hepiniz birleştiniz ve dediniz ki bu kişinin yazılarını hepimiz yanlış okuyalım ve bu kişiyi sınıyalım

orda sadece CV mi dedim ? hadi CV geçtik resimle birşey yapılamaz mı ? 1,5 sene önce bir arkadaşım internete birisi onun resmini vermiş ve bu kendilerini bir şey sanan hackerlar arasına resmi eklenmiş. o kişilerde hani şu mail adresine biz iş bankasından yazıyoruz falan filan gibi şahıslar varya onlardan ve bu arkadaşım 3 gün soruşturmada kaldı tabi size göre buda bir saçma konu çünkü benim anlatmak istediğimi başta anlamadınız. tekrar söylüyorum tamam o arkadaşımızın yazdığı olay biraz garip ve komik ama ŞİRKET olmadığın süre içinde bir başkasından seni işe alıcam CV ve RESİM gönder demesi abes olur ben bunu anlatmaya çalışıyorum.