Teşekkürler Kanki. Saygılarımı Sunuyorum.
Biraz Eleştiriyim :
Template.Gen.Tr nin yaptıgı söyleniyor. Script Yapısı İtibariyle İnternethaber.com un nette gezinen scriptlerini andırıyor.
Alıntı yaparsın. Örneğin ben haber3 ün logosu çok hoşuma gitmişti. Ona Benzer yaptım. Kafamda marka oluşturacak bir logo canlanana kadar duracak. İşin aslı Haber Sitesi Kodlamak pek de php bilen bir kişi için zor da değil.
1.Javascript
2. <?php ................... mysql_fetch_array ?>
bu ikisinden ibaret. İşin en En önemli kısmı SEO kısmı. Haber Sitesi daha yeni yeni bitirmek üzereyim. Hala bir iki eksik var. RSS yazdım. E-Mail configürasyonunu yaptım. Site Yapıp Alın Site Demek İnanın Kolay.
Ama sitenin yapışkanlığını sağlamak için vereceğiniz çile ancak template.gen.tr nin mailime yaptıgı spamlarla dengelenmesi gerekiyor.
Kısacası "Kodlamada Etik" ve "Yayın Etiği" diye bi kavram var. Template.Gen.Tr yi yaptıgı spamlar den ötürü protesto ediyorum.
Ben kendime ait siteden daha yeni bir tane sattım. millet yana yana "Haber37.net scripti" diye google da aratıyor. Script Satış Bölümü açsam ayda en az 20 tane site satarım.
Template.Gen.Tr Ne Yapar?
Bu site size scripti verir. parasını alır. Ve size derki hadi güle güle. Bozuk kodlaması, çalıntı template i ile ancak size böyle bir hizmet verir.
Biz Ne Yaparız?
amasyam.net daha 5 gün önce sattıgım bir script.
Destek oluruz. Sattıgım Bir Sitenin google daki 5 inci gününe Bakın :
Amasya Haberleri - Google'da Ara=
Bu arkadaşın sattığı sitedeki Karakter Setine Bakın..Daha veritabanı sorgularını test etmeyi bilmiyor ve sadece öylece alık alık bakmış.
Başka Bir Sorusu Olan Varsa Cevaplamak İsterim.