BU YAZIMDAN SONRA ARKADAŞ GELDİ VE BENDEN ÖZÜR DİLEYEREK SAYFASINI DEĞİŞTİRMEYE BAŞLADI .. KENDİSİNE TEŞEKKÜRLERİMİ SUNUYORUM ,BU ÖRNEK DAVRANIŞINDAN DOLAYI...

Merhabalar Sizlerle Son webmaster harikasını paylaşmak istedim..

Aylardır Front Page Ve PhotoShop ile Ugraştırım MaKaS Adresim dün şans eseri baska bir sitede çalıntı olarak karşıma çıktı..Arkadaşımız Baya Bir ugraşmış yani maşallah. anasayfa ile bırakmamış içerik ve içerik indexlerimide almıs helal olsun diyorum

Daha bu bir örnek kimbilir benim gibi kaç kişinin başına böyle sey gelmiş ve gelecektir..

Bilmemek Ayıp değil Ögrenememek Ayıptır sözüyle yola çıkarak bazı arkadaşlarıma tavsiyem olacak.Kimse bu işi annesinin karnında ögrenmedi herkes birseyleri emeklerini vererek insanlardan yardım alarak yapmaya calıstı..

Kendimden örnek vereyim ilk siteyi kurdugumda iç sayfalarımı nasıl yaparım diye düsünürken Dopdolu'yu gördüm ve hosuma gitti.. Admin in maili alarak kendisinden konuyu bahsettim ve gayet hos bir sekilde karşıladı ve yardımcı oldu.Ve Halen Sİtemin Alt Kısmında Yazmışımdır. vsvsvs...

Copyrigth © 2005 - Tüm hakları makas.net'e aittir. Katkılarından Dolayı Dopdolu.net E Teşekkürler..

Sevgili arkadaşım Bugun Bana Yarın Sana Bazı Seyleri Yaparken İcra ederken düşün öyle yap...

Kimbilir Benim Gibi Kaç Arkadaşın Başına Gelmiş Ve Gelecek.. Daha Bu Gördüklerimiz Ya göremediklerimiz ??

Gerçek Sayfa : MakaS
Çalan Adres : Sevsen
Çaldıgın Günkü Tasarım : MaKaS
Sayfayı Açamayanlar İçin Site Fotografı : Screen